Principesa Margareta a României a devenit cetățean elvețian!

23 May 2018 19:38
Principesa Margareta a României a devenit cetățean elvețian!
Principesa Margareta a României a devenit cetățean elvețian, in cadrul unei ceremonii de la Palatul Beaulieu din Lausanne ce a vut loc săptămână trecută, scrie royalcentral.co.uk.
Potrivit aceluiași articol, Principesa Margareta a depus juramantul de cetatean alături de alte 450 de persoane. Alături de ea s-a aflat soţul ei, principele Radu. Ceremonia a fost prezidată de cancelarul statului Vaud.

"Familia regală și cantonul Vaud au o istorie comună. M-am născut în Lausanne; M-am căsătorit în Lausanne. Elveția a fost singura mea casă când familia mea era în exil. Astăzi îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru noi ", a declarat Prințesa Moștenitoare Margareta după ceremonie. Alteța Sa a confirmat că și-a păstrat cetățenia română, spunând că în timp ce "Elveția este țara mea adoptată, am sânge românesc".

Principesa Moștenitoare Margareta și soțul ei au sosit în Elveția la începutul săptămânii pentru a-l vizita pe tatăl ei, Regele Mihai al României, a cărei stare de sanatate este fragila, dar stabile. Regele Mihai, in varsta de 95 de ani, se afla sub îngrijirea echipei sale medicale.

Sursa foto: http://www.familiaregala.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Dacă nu sunt șomer nu pot sa fac cursul de bucatar
Buna ziua! As dori un tort cu cifra 20, pentru 14 MAI, marime medie, daca se poate. As dori sa imi spuneti cate kg are si cat costa kg. Multumesc!
Curs valutar
EUR Euro 4.6283 -0.0006
USD Dolarul SUA 3.8797 0.0157
GBP Lira sterlina 5.2609 0.0127
CHF Francul elvetian 3.8800 0.0157
XAU Gramul de aur 163.4611 -0.5369