Principesa Margareta a României a devenit cetățean elvețian!

21 Oct 2018 05:31
Principesa Margareta a României a devenit cetățean elvețian!
Principesa Margareta a României a devenit cetățean elvețian, in cadrul unei ceremonii de la Palatul Beaulieu din Lausanne ce a vut loc săptămână trecută, scrie royalcentral.co.uk.
Potrivit aceluiași articol, Principesa Margareta a depus juramantul de cetatean alături de alte 450 de persoane. Alături de ea s-a aflat soţul ei, principele Radu. Ceremonia a fost prezidată de cancelarul statului Vaud.

"Familia regală și cantonul Vaud au o istorie comună. M-am născut în Lausanne; M-am căsătorit în Lausanne. Elveția a fost singura mea casă când familia mea era în exil. Astăzi îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru noi ", a declarat Prințesa Moștenitoare Margareta după ceremonie. Alteța Sa a confirmat că și-a păstrat cetățenia română, spunând că în timp ce "Elveția este țara mea adoptată, am sânge românesc".

Principesa Moștenitoare Margareta și soțul ei au sosit în Elveția la începutul săptămânii pentru a-l vizita pe tatăl ei, Regele Mihai al României, a cărei stare de sanatate este fragila, dar stabile. Regele Mihai, in varsta de 95 de ani, se afla sub îngrijirea echipei sale medicale.

Sursa foto: http://www.familiaregala.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Frumos imi place tot ce se face pentru oras.
Sunt multi care nu fac stop-ul aici...din stop il face cedeaza...e trist ce vad mai mereu...odata ce e un semn trebuie respectat atat pt tine cat si pt ceilanti.
APA NOVA ,sa faca bine ca sa deschida si vana de la CRANGUL LUI BOD care se afla linga podul de pe CENTURA DE VEST Ploiesti si anume cea care merge la statia de langa PODUL INALT VEST ,sau cea de la intersectia Soseaua Vestului -Republici unde sunt vanele principale de legatura ,ca eu cand iam intrebat daca pica CRANGUL LUI BOD au zis ca deschide vanele de la INEL TREI BRAZI ptr alimentarea VESTULUI
Mafia lucreaza
cu banii aștia imi cumpar un cal
Curs valutar
EUR Euro 4.6669 0.0011
USD Dolarul SUA 4.0761 0.0268
GBP Lira sterlina 5.3090 -0.0012
CHF Francul elvetian 4.0936 0.0167
XAU Gramul de aur 160.9953 1.6866