Principesa Margareta a României a devenit cetățean elvețian!

01 Jul 2017 16:49
Principesa Margareta a României a devenit cetățean elvețian!
Principesa Margareta a României a devenit cetățean elvețian, in cadrul unei ceremonii de la Palatul Beaulieu din Lausanne ce a vut loc săptămână trecută, scrie royalcentral.co.uk.
Potrivit aceluiași articol, Principesa Margareta a depus juramantul de cetatean alături de alte 450 de persoane. Alături de ea s-a aflat soţul ei, principele Radu. Ceremonia a fost prezidată de cancelarul statului Vaud.

"Familia regală și cantonul Vaud au o istorie comună. M-am născut în Lausanne; M-am căsătorit în Lausanne. Elveția a fost singura mea casă când familia mea era în exil. Astăzi îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru noi ", a declarat Prințesa Moștenitoare Margareta după ceremonie. Alteța Sa a confirmat că și-a păstrat cetățenia română, spunând că în timp ce "Elveția este țara mea adoptată, am sânge românesc".

Principesa Moștenitoare Margareta și soțul ei au sosit în Elveția la începutul săptămânii pentru a-l vizita pe tatăl ei, Regele Mihai al României, a cărei stare de sanatate este fragila, dar stabile. Regele Mihai, in varsta de 95 de ani, se afla sub îngrijirea echipei sale medicale.

Sursa foto: http://www.familiaregala.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767