Principesa Margareta a României a devenit cetățean elvețian!

16 Aug 2018 20:25
Principesa Margareta a României a devenit cetățean elvețian!
Principesa Margareta a României a devenit cetățean elvețian, in cadrul unei ceremonii de la Palatul Beaulieu din Lausanne ce a vut loc săptămână trecută, scrie royalcentral.co.uk.
Potrivit aceluiași articol, Principesa Margareta a depus juramantul de cetatean alături de alte 450 de persoane. Alături de ea s-a aflat soţul ei, principele Radu. Ceremonia a fost prezidată de cancelarul statului Vaud.

"Familia regală și cantonul Vaud au o istorie comună. M-am născut în Lausanne; M-am căsătorit în Lausanne. Elveția a fost singura mea casă când familia mea era în exil. Astăzi îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru noi ", a declarat Prințesa Moștenitoare Margareta după ceremonie. Alteța Sa a confirmat că și-a păstrat cetățenia română, spunând că în timp ce "Elveția este țara mea adoptată, am sânge românesc".

Principesa Moștenitoare Margareta și soțul ei au sosit în Elveția la începutul săptămânii pentru a-l vizita pe tatăl ei, Regele Mihai al României, a cărei stare de sanatate este fragila, dar stabile. Regele Mihai, in varsta de 95 de ani, se afla sub îngrijirea echipei sale medicale.

Sursa foto: http://www.familiaregala.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587