Prins in flagrant in timp ce vindea marfa din TIR destinata unui lant de magazine unei persoane - VIDEO

30 Apr 2018 08:34
Prins in flagrant in timp ce vindea marfa din TIR destinata unui lant de magazine unei persoane - VIDEO
Noaptea trecuta in jurul orei 00.00. un echipaj de jandarmi care executa misiunea de paza si protectie a conductelor petroliere pe raza loc Blejoi a observat soferul unui tir care, după ce a parcat în incinta unei spalatorii, a desfăcut prelata vagonului si descarca mai multe bunuri pe care le transporta în folosul unui lanț important de magazine. Bunurile sustrase ( aparatura electrocasnica si uz gospodaresc, cutii cu dulciuri, etc) urma sa le vândă unei alte persoane care a venit ulterior la fața locului cu un microbuz transport marfa. Cele doua persoane nu au mai apucat sa si duca planul pana la capat fiind surprinsi in flagrant de jandarmii prahoveni. Persoanelor in cauza li s-au intocmit acte de sesizare pentru infractiunea de furt ce au fost inaintate organelor de urmarire penala.

Sursa video: IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063