Prinși de jandarmi la furat în miezul zilei

12 Mar 2015 18:17
Prinși de jandarmi la furat în miezul zilei
Miercuri 11 martie a.c., un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploiești a depistat in zona Mihai Bravu, în jurul orelor 15.20, trei persoane de sex masculin care aveau asupra lor mai multe bagaje voluminoase.
Jandarmii au procedat la legitimarea acestora, iar la controlul corporal sumar și al bagajelor au fost găsite mai multe bunuri, a căror proveniență nu a putut fi justificată.
Acestea au constat în scule electrice precum și accesorii ce pot fi atasate de acestea, țevi metalice și bucăți de tablă.
Întrebați cu privire la destinația bunurilor sustrase, precum și din verificările efectuate de către jandarmi, a reieșit faptul că persoanele în cauză au sustras obiectele dintr-o societate din zonă unde își desfășurau activitatea, urmând să le transporte cu ajutorul unui autoturism, proprietatea unuia dintre ei.
Cei trei bărbați V G. de 34 ani, B. E. de 44 ani și M.N. de 36 ani au profitat de zona relativ izolată unde se aflau bunurile și crezând că acest lucru le va asigura reușita "operațiunii" au trecut la fapte chiar în miezul zilei.
Planul celor trei a fost stricat însă de jandarmi care i-au luat prin surprindere chiar în momentul în care încărcau materialele în autoturism.
Prejudiciul fost recuperat în totalitate și înapoiat societății.
În cauză au fost întocmite documente de constatare sub aspectul săvârșirii unei fapte susceptibile infracțiunii de furt iar cei trei impreuna cu actele de constatare au fost predați Secției 4 poliție pentru continuarea cercetărilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil deosebit cu părinți deosebiți, mult succes în viitor
Felicitări și mult succes!
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9209 0.0012
USD Dolarul SUA 4.1443 -0.0181
GBP Lira sterlina 5.7815 0.0048
CHF Francul elvetian 4.5608 0.0070
XAU Gramul de aur 242.5914 1.7239