PRINSI IN FLAGRANT, CU HEROINA

25 Mar 2015 11:37
PRINSI IN FLAGRANT, CU HEROINA
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism " Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara au destructurat un grup infracțional organizat specializat în traficul internațional de droguri de mare risc pe relația Turcia " Albania " Italia via Bulgaria - România reușind capturarea cantității totale de 4,5 kilograme heroină.
La data de 25.03.2015 s-a efectuat o acțiune de prindere în flagrant a doi cetățeni sârbi, de origine albaneză, care transportau disimulat într-un autoturism cantitatea de 4,5 kilograme heroină, valoarea de piață fiind de aproximativ 250.000 euro.
Având în vedere gradul ridicat de puritate al heroinei suspecții urmau să o amestece cu substanțe compatibile în vederea comercializării.
Procurorii D.I.I.C.O.T -Serviciul Teritorial Timișoara au luat măsura preventivă a reținerii față de cele doua persoane urmând a fi solicitată instanței arestarea preventivă.
Pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil deosebit cu părinți deosebiți, mult succes în viitor
Felicitări și mult succes!
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9209 0.0012
USD Dolarul SUA 4.1443 -0.0181
GBP Lira sterlina 5.7815 0.0048
CHF Francul elvetian 4.5608 0.0070
XAU Gramul de aur 242.5914 1.7239