Prinși la vânătoare fără autorizație

19 Jul 2017 13:04
Prinși la vânătoare fără autorizație
Miercuri, 18 iulie, anul curent, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului Județean Prahova a depistat în zona Stânei Țigăi – Releu Bratocea 4 bărbați cu un autovehicul de teren ce aveau arme de vânătoare asupra lor.
În urma verificării autovehiculului, jandarmii au descoperit 3 arme de vânătoare și mai multe cartușe ce apartineau lui Adrian B. de 46 de ani, Andrei P. de 26 de ani, Gheorghe D. de 41 de ani și Gheorghe P. de 56 de ani, toți cu domiciliul în municipiul Brașov. Cei patru bărbați aveau autorizații de vânătoare valabile însă pentru alt fond de vânătoare.
Armamentul și muniția au fost ridicate și predate serviciului de profil din cadrul I.J.P. Prahova, în vederea continuării verificărilor.
Celor în cauză li s-a întocmit proces verbal de sesizare pentru fapta susceptibilă a fi tentativa de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizația de vânătoare individuală sau colectivă eliberată ân condițiile legi de gestionar, pentru fondul cinegetic, care a fost înaintat colegilor de la postul de poliție Măneciu, județul Prahova, în vederea continuării cercetărilor.

Sursa foto: IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000