Probleme in Prahova, la mai multe sectii de votare

19 Feb 2019 03:29
Probleme in Prahova, la mai multe sectii de votare
Potrivit Politiei, la Paulesti membrii unei sectii de votare, insotiti de un politist local, s-au deplasat la o sectie anexa a Penitenciarului Ploiesti cu urna speciala.
Este intocmit dosar penal in cauza pentru săvârșirea infractiunii prev. si ped. de art. 390 Cod Penal

La Câmpina poltitistii au fost sesizati de faptul ca un tanar a votat de 2 ori. In cauza se vor efectua cercetari privind savarsirea infractiunii prev. si ped. de art. 387 Cod Penal.

La o sectie de votare din Ploiesti, un bărbat s-a prezentat sa voteze cu pasaportul, iar presedintele sectiei nu i - a permis sa voteze. Se fac cercetari in cauza privind savarsirea infractiunii prev. si ped. de art. 385 Cod Penal.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612