Programul manifestărilor de 1 decembrie, de la Ploiești

27 Nov 2017 17:48
Programul manifestărilor de 1 decembrie, de la Ploiești
Ploiestenii sunt invitați să sărbătorească Ziua Naționala României pe 1 decembrie în parcul Mihai Viteazu din municipiu. Aici vor avea loc o ceremonie militară și manifestări cultural artistice dedicate acestei zile. La eveniment sunt invitați să participe oficialitățile locale, parlamentari de Prahova, cadre militare active în rezervă și retragere, veterani de război, locuitorii municipiului Ploiești și județului Prahova.
Manifestarea va începe la ora 10:00. După intonarea Imnului Național al României se va oficia serviciul religios, apoi autoritățile vor susține alocuțiuni și ulterior se vor depune coroane de jerbe și buchete cu flori la monumentul domnitorului Mihai Viteazu. Ceremonia va continua cu parada militară la care vor defila trupe și tehnică militară de la Garnizoana Ploiești.
Organizatorii le vor oferi participanților tradiționala fasole cu cârnați.
În jurul prânzului este organizat un concert susținut de Ansamblul Flacăra Prahovei a Filarmonicii Paul Constantinescu precum și de artiști ai Casei de Cultură IL Caragiale și Teatrul Toma Caragiu.
Pe perioada manifestărilor, între orele 9:45 și 11:30, circulația va fi oprită pe Bulevardul Republicii dreptul statuii Mihai Viteazu.
Seara, începând cu ora 18:00, este programată retragerea cu torte de pe platoul din fața Palatului Administrativ pe bulevardul Republicii până în zona monumentului domnitorului Mihai Viteazu.

Sursa foto: femeiastie.ro

COMENTARII

64x64

Bulareanu marius florin

particip

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8725 -0.0011
USD Dolarul SUA 4.0024 -0.0202
GBP Lira sterlina 5.3819 -0.0149
CHF Francul elvetian 4.4931 -0.0097
XAU Gramul de aur 236.6932 -1.2638