Programul RABLA pentru electrocasnice, pe ultima sută de metri!

11 Dec 2018 09:48
Programul RABLA pentru electrocasnice, pe ultima sută de metri!
Potrivit Ministerului Mediului, ieri a început sesiunea de înscriere a comercianților în programul RABLA pentru electrocasnice, în vederea validării. Agenții economici care doresc să se înscrie, o pot face până vineri, 14 decembrie. Ulterior validării acestora, se va trece la următoarea etapă: înscrierea clienților care, în cadrul programului, doresc să beneficieze de avantajul înlocuirii electrocasnicelor vechi (frigider, combină frigorifică, ladă frigorifică, mașină de spălat sau aparat de aer condiționat) cu unele noi, performante.
foto Ministerul Mediului/Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7315 0.0000
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2727 0.0000
CHF Francul elvetian 4.2800 0.0000
XAU Gramul de aur 194.9091 0.0000