Proiect de invidiat al unei Primarii din Prahova. La Baicoi se amenajeaza un parc de 11 milioane de lei

06 Sep 2017 09:57
Proiect de invidiat al unei Primarii din Prahova. La Baicoi se amenajeaza un parc de 11 milioane de lei
O simpla scrisoare de intentie s-a transformat in realitate. Autoritatile din Baicoi au reusit sa obtina finantare pentru un parc despre care primarul, Marius Constantin, spune ca va fi unul de invidiat. Nu de alta dar se vor investi nici mai mult nici mai putin de 11 milioane de lei. Parcul va fi amenajat aproape de centrul orașului. Aici vor fi piste pentru biciclete, zona de agrement, zona pentru animalele de companie, gradina de vara. Lucrarile trebuie sa fie gata pana in mai 2020. Marius Constantin a trimis catre ADR Sud Muntenia, in noiembrie, o scrisoare de intentie. La finele lunii august, contractul a fost semnat.

COMENTARII

64x64

44bilan

Cârcotașilor pro Statescu nu vă mai saturați de denigrat? De ce nu a făcut Statescu?
64x64

Binildir

Ai dracu cârcotași care ati fost si sunteti cu Stătescu tot vă place să haliți cu lopata rahat ala cu crama de vinuri nu se lasă dar i i pregatesc niste surprize si lui si lui ăla care i o suge anume lui stăpânul lui .Bine omul e repetent in gandire.
64x64

Art12

Bine ca avem parcuri de 11 mil. Lei dar mergem ca taranii pe strazi neasfaltate
64x64

Georgeta Iv

Mai bine modernizati si cartierul TINTEA caci trotuarele au ramas neterminate,canalizarile la fel,construiti un supermarket pentru ca acolo a ramas tinutul uitat de timp.Acei locuitori nu apartin tot de orasul Baicoi?
64x64

sotto

Si uite asa....prima ocazie de mazilit ceva 10 %.....din 11.000.000 = ?

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218