Proiect inedit la Scoala Primara din Moara Domnească, Rîfov

28 Apr 2018 14:29
Proiect inedit la Scoala Primara din Moara Domnească, Rîfov
Dascălii Scolii Primare din Moara Domnească din comuna Rîfov desfasoara un proiect inedit, intitulat ,Prietenia în culori vesele”. Acesta se află la a doua ediție si se desfasoara pana in luna iunie 2018. Proiecetul este coordonat de catre dascalii Dontu Ionica si Popa Geta.
" Derularea proiectului ,,Prietenia în culori vesele” are drept motivaţie entuziasmul şi deschiderea cu care reacţionează copiii, la aceasta vârstă, la stabilirea de relaţii noi de prietenie atât în mediul virtual cât și direct, dar şi efectul benefic pentru conturarea dimensiunii acestui sentiment nobil. Capacitatea de a lega prietenii bazate pe sinceritate, încredere reciprocă, altruism, pasiuni şi interese comune nu este doar ilustrarea frumuseţii caracterului uman, ea va fi calea de a contracara efectul urgenţei vieţii în viitor, mai exact evitarea pericolului ca omul să se transforme dintr-o fiinţă sociala într-una robotizată şi însingurată. Prin urmare, prietenia este astăzi pentru oameni ceea ce este ecologia pentru natură, şi , ca şi în cazul degradării mediului natural, degradarea relaţiilor interumane nu este conştientizată încă pe deplin. Parteneriatele sunt o forma de învăţare activă şi atrăgătoare pentru copii, mai ales prin elementul de noutate pe care îl aduc în orice tip de activitate de acest fel, însă cel mai puternic impact îl au asupra formării capacităţii de relaţionare între elevii implicaţi, care dobândesc astfel o bogată experienţă de colaborare şi comunicare interumană", scriu organizatorii.
Scopul acestui concurs il constituie invățarea comunicării prin artă, crearea de relații și conexiuni cu toți copiii.
Concursul se adresează elevilor din învățământul primar , precum şi cadrelor didactice care îi îndrumă în realizarea lucrărilor si se desfăşoară pe două secţiuni: desen si pictura, pentru elevii claselor I-IV şi clasa pregătitoare si confectionare bratari, pentru elevii claselor I-IV şi clasa pregătitoare.

Foto Facebook

COMENTARII

64x64

Ilie Valentina

Școala primară Moara Domnească ,vreau sa castige

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791