Proiect inedit la Scoala Primara din Moara Domnească, Rîfov

28 Apr 2018 14:29
Proiect inedit la Scoala Primara din Moara Domnească, Rîfov
Dascălii Scolii Primare din Moara Domnească din comuna Rîfov desfasoara un proiect inedit, intitulat ,Prietenia în culori vesele”. Acesta se află la a doua ediție si se desfasoara pana in luna iunie 2018. Proiecetul este coordonat de catre dascalii Dontu Ionica si Popa Geta.
" Derularea proiectului ,,Prietenia în culori vesele” are drept motivaţie entuziasmul şi deschiderea cu care reacţionează copiii, la aceasta vârstă, la stabilirea de relaţii noi de prietenie atât în mediul virtual cât și direct, dar şi efectul benefic pentru conturarea dimensiunii acestui sentiment nobil. Capacitatea de a lega prietenii bazate pe sinceritate, încredere reciprocă, altruism, pasiuni şi interese comune nu este doar ilustrarea frumuseţii caracterului uman, ea va fi calea de a contracara efectul urgenţei vieţii în viitor, mai exact evitarea pericolului ca omul să se transforme dintr-o fiinţă sociala într-una robotizată şi însingurată. Prin urmare, prietenia este astăzi pentru oameni ceea ce este ecologia pentru natură, şi , ca şi în cazul degradării mediului natural, degradarea relaţiilor interumane nu este conştientizată încă pe deplin. Parteneriatele sunt o forma de învăţare activă şi atrăgătoare pentru copii, mai ales prin elementul de noutate pe care îl aduc în orice tip de activitate de acest fel, însă cel mai puternic impact îl au asupra formării capacităţii de relaţionare între elevii implicaţi, care dobândesc astfel o bogată experienţă de colaborare şi comunicare interumană", scriu organizatorii.
Scopul acestui concurs il constituie invățarea comunicării prin artă, crearea de relații și conexiuni cu toți copiii.
Concursul se adresează elevilor din învățământul primar , precum şi cadrelor didactice care îi îndrumă în realizarea lucrărilor si se desfăşoară pe două secţiuni: desen si pictura, pentru elevii claselor I-IV şi clasa pregătitoare si confectionare bratari, pentru elevii claselor I-IV şi clasa pregătitoare.

Foto Facebook

COMENTARII

64x64

Ilie Valentina

Școala primară Moara Domnească ,vreau sa castige

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0195 0.0090
GBP Lira sterlina 5.4869 -0.0023
CHF Francul elvetian 4.5190 -0.0038
XAU Gramul de aur 239.1954 -0.8098