Protest inedit la Comarnic. Crescătorii de animale din zonă au scos sute de oi pe marginea DN1 pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la atacurile animalelor sălbatice " FOTO/VIDEO

03 Nov 2017 14:20
Locuitorii din Comarnic de confruntă de ceva vreme cu tot mai multe atacuri ale animalelor sălbatice. Vorbim în mod special despre urși și porci mistreți care le-au produs pagube materiale.Pentru a atrage un semnal de alarmă cu privire la această problemă, reprezentanții Asociației Crescătorilor de Animale Comarnic și ai Asociației Crescătorilor de Animale Păsări și Producătorilor Agricoli Pleșuva au organizat astăzi un protest. Fermierii au adus aproximativ 500 de oi în țarcuri, pe DN1. Pentru câteva minute traficul pe drumul national a fost și interrupt din această cauză. La acțiune sunt prezenți și reprezentanții Primăriei Comarnic care, până în prezent, au transmis reclamațiilor localnicilor atacați de urși sau porci mistreți autorităților centrale.
Din luna iulie până în prezent numai pe raza localității Comarnic au avut loc 19 evenimente (atacuri ale urșilor) care s-au soldat cu omorârea a peste 50 de animale, dar și cu vătămarea unei personae. Într-unul dintre cazuri ursul chiar a încercat intrarea în locuință spărgând un geam.
Pe lângă cele 19 evenimente înregistrate la Primăria Comarnic au fost nenumărate cazurile în care animalele sălbatice, urși sau mistreț după caz, au atacat gospodăriile, au omorât animale, au rupt gardurile, au stricat recoltele oamenilor, dar aceștia nu au făcut sesizare la organele competente.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677