PSD Prahova: Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

23 Sep 2020 17:02
PSD Prahova: Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!
La comanda PSD Filiala Prahova/CUI MF: 21200019/
Comunicat de presa PSD Prahova: Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru astăzi, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești nu sunt prioritatea partidului din care fac parte!
A fost o decizie dictată de Iulian Dumitrescu, șeful PNL Prahova, care DOAR pretinde că dorește binele prahovenilor, în realitate acesta blochează demararea unor proiecte importante pentru județul nostru!
Astăzi era programată o rectificare bugetară pentru alocarea de fonduri destinate atât unor obiective de investiții pe care Consiliul Județean s-a angajat să le finanțeze.
Printre acestea s-au aflat:
• Alocarea sumei destinate suplimentării contribuției Consiliului Județean Prahova pentru achiziția de aparatură medicală, în parteneriat cu Ministerul Sănătății.
• Cofinanțarea achiziției roboților de dezinfectare a tuturor spațiilor, astfel încât infecțiile nosocomiale să nu mai existe în sălile de operație și saloanele Spitalului Județean!
• Asocierea Consiliului Județean Prahova cu Universitatea Petrol-Gaze pentru sistemul de climatizare prin energie geotermală destinat clădirilor din campusul universității ploieștene.
Încă o dată, șeful PNL Prahova demonstrează că nu are minimele cunoștințe administrative strict necesare unui președinte de Consiliu Județean!
Manipularea și dezinformarea publică fac parte din arsenalul de campanie al PNL, iar acest lucru va fi sancționat, cu siguranță, duminică, la vot!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063