PSD Prahova, rezoluţie pentru susţinerea lui Liviu Dragnea la Congresul din 10 martie

05 Mar 2018 10:00
PSD Prahova, rezoluţie pentru susţinerea lui Liviu Dragnea la Congresul din 10 martie
În pregătirea Congresului PSD care se va desfăşura în data de 10 martie, Organizaţia Judeţeană PSD Prahova şi-a desemnat delegaţii care vor participa la lucrările Congresului PSD de la Sala Palatului, din 10 martie 2018.
Conform normei de reprezentare, aprobată în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional din 21 februarie 2018, filiala Prahova a PSD va avea 118 delegaţi prezenţi la lucrările Congresului.
Cu ocazia desemnării delegaţilor, Organizaţia Judeţeană PSD Prahova a adoptat şi o rezoluţie de susţinere a actualei conduceri, mai precis a presedintelui Liviu Dragnea.
“Organizaţia Prahova îşi reafirmă încrederea şi susţinerea totală pentru preşedintele Liviu Dragnea. Aşteptăm cu nerăbdare lucrările Congresului din 10 martie, nu ştim deocamdată dacă se vor face modificări în structura de conducere, dar echipa Liviu Dragnea are votul nostru de încredere”, precizează preşedintele PSD Prahova, Toader Bogdan Andrei.
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063