PSD Prahova si-a prezentat astazi candidatii pentru functia de primar in 84 de localitati - VIDEO

28 Feb 2020 13:56
Conducerea Partidului Social Democrat Prahova a sustinut astazi o conferinta de presa in cadrul careia au fost anuntati candidatii PSD pentru functia de primar in 84 de localitati, in celelalte 20 de unitati administrativ teritoariale din judet urmand sa fie anuntati candidatii pana undeva la mijlocul lunii martie.

"PSD Prahova are o echipa solida. Avem foarte multi candidati noi. Avem 84 de localitati unde am validat candidatii pentru alegerile din luna iunie", a spus Bogdan Toader, presedinte PSD Prahova.

Patru primari PSD din Prahova au decis sa nu mai candideze pentru un nou mandat. Vorbim despre primarii din Telega, Cerasu, Ceptura si Vadu Sapat, unde au fost desemnati alti candidati. Totodata, astazi a fost anuntata trecerea la PSD a primarului din Mizil, Silviu Negraru, care va candida astfel pentru un nou mandat din partea Partidului Social Democrat. La nivelul municipiului Ploiesti nu a fost inca stabilit un candidat. Exista doua optiuni in momentul de fata: Cristian Ganea, actual viceprimar al municipiului, si Radu Oprea, senator PSD.
Puteti consulta lista completa cu candidatii PSD validati pana acum in fotografiile alaturate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677