Pui de urs, salvat de echipa Salvamont Harghita

30 Mar 2021 10:27
Un pui de urs a fost salvat de oamenii muntelui. Salvamontistii din Harghita au intervenit pentru recuperarea lui dintr-o zona de abrupt.
" Pentru ca noi nu putem spune "nu putem" sau "nu vrem" , pentru ca noi facem totul din pasiune și dragoste pentru tot ce înseamnă "munte"... Intervenție a salvamontistilor din Harghita, echipa Vlăhița pentru recuperarea dintr-o zona de abrupt unui pui de urs de cca 2 luni și predarea lui către cei abilități sa îl îngrijească intr-un centru special pentru creșterea urșilor. Salvamont România, întotdeauna în slujba comunității și a muntelui", au scris pe pagina de Facebook reprezentantii Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont.

foto Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677