Racordarea la rețeaua de gaze, proiectul autorităților din Rîfov

20 Sep 2018 09:21
Racordarea la rețeaua de gaze, proiectul autorităților din Rîfov
Racordarea la rețeaua de gaze al comunei Rîfov este un proiect ambițios al autorităților locale care depun toate eforturile astfel încât lucrurile să devină realitate în cel mai scurt timp.
Pe 14 septembrie, primarul comunei Rîfov, Costin Cazanciuc, s-a întâlnit cu viceprimarul comunei Berceni, Cristi Panait și cu un reprezentant al unei firmei specializată în astfel de lucrări, de recordare la rețeaua de gaze. Nu a fost o simplă întâlnire. Cei trei s-au deplasat și pe teren, în cele două comune. Astfel, a fost stabilit, de comun acord, traseul conductei de gaze care va racorda Rîfovul din comuna Berceni.
În perioada următoare, spun autoritățile din Rîfov, se va realiza documentația tehnică a acestui traseu, în vederea realizării investiției, mai ales că primarul Costin Cazanciuc a purtat discuții și cu reprezentanții CEC, bancă ce va susține investiția.
" Suntem pe drumul cel drept și nu se mai poate opri nimeni în realizarea acestei investiții, investiție făcută pentru locuitorii din Rîfov, și anume racordarea comunei la rețeaua de gaze", a declarat primarul Costin Cazanciuc.
Cel mai probabil, lucrările vor începe la anul având în vedere că trebuie respectate anumite etape iar documentația este una amplă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677