Raluca Stramaturaru, un EROU. Cea mai bună performanță românească la JO de iarnă, în 24 de ani. Ce spune sportiva

14 Feb 2018 09:50
Raluca Stramaturaru, un EROU. Cea mai bună performanță românească la JO de iarnă, în 24 de ani. Ce spune sportiva
Sportiva din Busteni, Raluca Strămăturaru, a reusit sa obtina un frumos loc 7 la sanie, la Jocurile de la PyeongChang. Acest rezultat reprezinta practic cea mai bună performanță românească la JO de iarnă, în 24 de ani.
" Dragilor, nici nu știți cât au contat pentru mine gândurile voastre bune si încurajările, mai ales acum, în cel mai important moment din cariera mea ca sportiv. În spatele acestei reușite stau ani întregi de muncă și pregătire, sacrificii, succese, dar si dezamăgiri. Importanți sunt oamenii cu suflet mare care au fost alături de mine și m-au susținut. În primul rând, vreau sa mulțumesc familiei mele care mi-a înțeles încă de la început această pasiune și m-a încurajat tot timpul să îmi urmez visul. Vă iubesc! Îi multumesc antrenorului meu, Radu Teodor, care este un profesionist desăvârșit. A avut încredere în mine, iar împreună am obținut acest formidabil rezultat. Teo, îți multumesc pentru faptul că de 8 ani de zile ești alături de mine! Duncan Kennedy constructorul saniei "Thank you". Molnar Arpii și Georgiana. Vă mulțumesc din suflet. Colegilor mei "cea mai tare galerie". Nu în ultimul rând, vreau sa mulțumesc Federației Române de Bob-Sanie, Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Clubului C.S.A. Steaua. Centrul de sporturi montane "Bucegi" și Batalionului 21 Vânători de Munte "General Leonard Mociulschi" pentru susținerea acordată!", a scris Raluca pe o retea de socializare.
foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677