Raul Petrescu, oficial, noul director al RASP Ploiești

01 Nov 2017 20:00
Raul Petrescu, oficial, noul director al RASP Ploiești
Regia Autonomă De Servicii Publice Ploiesti are, de astazi, un nou director. Miercuri, s-a desfasurat ultima proba a concursului organizat pentru ocuparea functiei de director general al acestei institutii. In urma interviului final, Raul Petrescu, fost viceprimar al Ploiestiului, a fost desemnat castigator.
" Am revenit in administratia publica sa fac perfomanta. Sunt decis sa schimb lucrurile la nivelul RASP, in bine, astfel incat RASP sa functioneze in interesul cetateanului. Imi asum, in primul rand, rezolvarea problemei cu statia de epurare", a declarat Raul Petrescu.

COMENTARII

64x64

Gortoescu Razvan

Felicitari

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8418 0.0010
USD Dolarul SUA 4.2893 0.0177
GBP Lira sterlina 5.4092 -0.0007
CHF Francul elvetian 4.5555 0.0018
XAU Gramul de aur 249.1146 0.0359