Razie în centrul civic al Ploieștiului soldată cu 54 de amenzi și 3 dosare penale

15 Dec 2018 20:28
Razie în centrul civic al Ploieștiului soldată cu 54 de amenzi și 3 dosare penale
Polițiști din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au organizat o razie în centrul civic, pentru prevenirea și combaterea activităţilor ilegale în domeniul comerţului, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică.
Au verificat zece societăți comerciale, patru cazinouri și patru agenți de securitate, au controlat 41 de autovehicule, au legitimat 180 de persoane, iar pentru abaterile constatate au aplicat 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.700 lei.
Au ridicat, în vederea confiscării, flori și produse alimentare și au constatat trei infracțiuni: furt (un bărbat a fost depistat pe strada Emile Zola imediat după ce a sustras mai multe articole vestimentare din incinta unei societăți comerciale), comercializare de produse alterate și folosire a unui minor în scop de cerșetorie.

sursa Politia Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Nu zic sa nu-i pedepseasca, dar cu strainii care ne-au furat toate padurile ce faceti?
Curs valutar
EUR Euro 4.6540 0.0055
USD Dolarul SUA 4.1197 0.0336
GBP Lira sterlina 5.1867 0.0145
CHF Francul elvetian 4.1341 0.0151
XAU Gramul de aur 164.1137 0.9368