Razie în centrul civic al Ploieștiului soldată cu 54 de amenzi și 3 dosare penale

16 Feb 2019 11:21
Razie în centrul civic al Ploieștiului soldată cu 54 de amenzi și 3 dosare penale
Polițiști din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au organizat o razie în centrul civic, pentru prevenirea și combaterea activităţilor ilegale în domeniul comerţului, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică.
Au verificat zece societăți comerciale, patru cazinouri și patru agenți de securitate, au controlat 41 de autovehicule, au legitimat 180 de persoane, iar pentru abaterile constatate au aplicat 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.700 lei.
Au ridicat, în vederea confiscării, flori și produse alimentare și au constatat trei infracțiuni: furt (un bărbat a fost depistat pe strada Emile Zola imediat după ce a sustras mai multe articole vestimentare din incinta unei societăți comerciale), comercializare de produse alterate și folosire a unui minor în scop de cerșetorie.

sursa Politia Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Si in concluzie , pana marti, nu ne spalam, nu? Fierbem decat un ibric de apa sa facem cafeaua sau un ceai!!! daca eram in alta tara, erau toate in regula pana acum! Dar de ce sa renunte omul de la DSP sau de la laborator la ziua libera pentru niste neica nimeni ca noi?!!! Lasa prostii, ca s-au invatat sa rabde!!! Ca sa nu mai spun, ca majoritatea celor din zonele afectate, au aflat abia ieri tarziu, dupa amiaza ca nu trebuie sa consume apa nici macar pentru spalat!
Curs valutar
EUR Euro 4.7383 -0.0068
USD Dolarul SUA 4.2016 -0.0084
GBP Lira sterlina 5.3832 -0.0212
CHF Francul elvetian 4.1734 -0.0009
XAU Gramul de aur 177.9108 1.0566