Razie intr-o piata din Prahova. Politistii au confiscat peste 4500 de kilograme de fructe si legume (VIDEO)

08 Sep 2017 19:58
Razie intr-o piata din Prahova. Politistii au confiscat peste 4500 de kilograme de fructe si legume (VIDEO)
Polițiștii prahoveni au desfășurat o acțiune de verificare a comercianților din Puchenii Mari. Au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 90.000 de lei și au fost confiscate peste 4 500 kg de fructe și legume
Astăzi, 8 septembrie, 28 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.J.P. Prahova au desfășurat o acțiune în piața din comuna Puchenii Mari, pentru verificarea legalității actelor de comerț.
Astfel, a fost verificată activitatea a 48 de agenți economici, iar pentru neregulile depistate, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale.
Totodată, polițiștii au dispus confiscarea a peste 4 500 kg de legume și fructe de la comercianți care nu au putut prezenta documente de proveniență a acestora.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că un bărbat din localitatea Ciolpani a expus spre vânzare în piața din comuna Puchenii Mari 1040 kg ardei gras și 658 kg vinete, pentru care nu au putut face dovada provenienței.
Pentru abaterile constatate, persoana fizică a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei, dispunându-se măsura complementară a confiscării bunurilor pentru care nu au fost prezentate documente de proveniență.

VIDEO: IJP PRAHOVA
FOTO: CAPTURA VIDEO

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9250 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1340 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7441 0.0000
CHF Francul elvetian 4.4992 0.0000
XAU Gramul de aur 238.2808 0.0000