Razie pe drumurile din Ploiești, Râfov și Berceni

03 Jul 2020 09:47
Razie pe drumurile din Ploiești, Râfov și Berceni
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au organizat, ieri, o acțiune ce a avut ca scop principal prevenirea și reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere cu impact negativ.
Pe parcursul a două ore, peste 30 de polițiștii rutieri și reprezentanți ai Registrului Auto Român au acționat în trafic, în municipiul Ploiești și comunele Râfov și Berceni
În cadrul activităților au fost legitimate 243 de persoane și controlate 217 autovehicule, iar 54 de persoane au fost testate cu aparatul etilotest, pentru neregulile constatate fiind aplicate un număr total de 88 de contravenții
Astfel, polițiștii au aplicat 30 de sancțiuni pentru depășirea limitelor legale de viteză, 12 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, 5 pentru utilizarea telefonului mobil la volan și 3 sancțiuni pentru lipsa documentelor, 11 conducători auto fiind sancționați pentru defecțiunile tehnice ale vehiculelor.
De asemenea, au fost depistați 4 pietoni angajați în traversare neregulamentară și 6 bicicliști care nu au respectat regulile de circulație pe drumurile publice, unul dintre aceștia aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, fapt atestat de valoarea indicată de aparatul etilotest, respectiv 1,00 mg/l alcool în aerul expirat.
Pe linia controlului tehnic efectuat împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român au fost constatate deficiențe ce au condus la reținerea a 7 certificate de înmatriculare.
Pentru a evita producerea unor evenimente rutiere negative, vă recomandăm:
 Conduceți prudent, adaptați viteza la condițiile de drum și trafic și nu vă hazardați în depășiri neregulamentare;
 Nu consumați alcool sau alte substanțe psihoactive, care vă pot afecta capacitatea de a conduce vehicule pe drumurile publice;
 Purtați centura de siguranță;
 Respectați indicațiile polițiștilor rutieri;
 Înainte de a porni la drum, asigurați-vă că vehiculul pe care îl conduceți îndeplinește condițiile tehnice necesare.
sursa IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677