Lansarea cartii "Razvan Mazilu. De la dans la musical", la Teatrul "Toma Caragiu"

31 Jan 2018 10:07
Lansarea cartii "Razvan Mazilu. De la dans la musical", la Teatrul "Toma Caragiu"
Teatrul "Toma Caragiu" Ploiesti are placerea sa va invite, in data de 2 si 3 februarie 2018, de la ora 18:30, la spectacolul Zaraza, un spectacol-eveniment ce poarta semnatura lui Razvan Mazilu. Reprezentatiile vor fi urmate de lansarea, la Ploiesti, in prezenta autoarei, a volumului biografic Razvan Mazilu. De la dans la musical, de Sanda Visan, si de o sesiune de autografe.
Un artist complex, Razvan Mazilu este pionier al dansului contemporan in România. Dansator, coregraf, regizor, abordeaza o gama larga de genuri artistice: de la dans la teatru, de la clasic la musical, de la cabaret la opera. In peste 25 de ani de cariera, Razvan Mazilu a fost o prezenta constanta pe scenele din tara si din strainatate, unde a castigat numeroase premii.
Scrisa de Sanda Visan, realizator si producator de televiziune, si aparuta in colectia Yorick Actual a editurii Nemira, cartea Razvan Mazilu. De la dans la musical permite intrarea in culisele lumii fascinante ale dansului si artei scenice.
"Lumea de fantasme ce salasluiesc in fiinta lui Razvan Mazilu este atat de bogata, incat poate da nastere oricand celor mai bogate fantezii, scenice sau nu. Personalitatea lui polimorfa se manifesta cel mai bine in fictiune, dar chiar si contactul cu realitatea inconjuratoare este intotdeauna unul mediat prin filtrul artistic." (Sanda Visan)
Absolventa a Sectiei de critica a Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" din Bucuresti, Sanda Visan a obtinut in 2008, o diploma de doctor, in domeniul cinematografie si media, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale". Este realizator la Televiziunea Romana si a semnat numeroase contributii la reviste de specialitate, de teatru si film.
Va asteptam sa luati parte la un eveniment de exceptie, dedicat teatrului, dansului si muzicii.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671