Lansarea cartii „Razvan Mazilu. De la dans la musical”, la Teatrul „Toma Caragiu”

31 Jan 2018 10:07
Lansarea cartii „Razvan Mazilu. De la dans la musical”, la Teatrul „Toma Caragiu”
Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti are placerea sa va invite, in data de 2 si 3 februarie 2018, de la ora 18:30, la spectacolul Zaraza, un spectacol-eveniment ce poarta semnatura lui Razvan Mazilu. Reprezentatiile vor fi urmate de lansarea, la Ploiesti, in prezenta autoarei, a volumului biografic Razvan Mazilu. De la dans la musical, de Sanda Visan, si de o sesiune de autografe.
Un artist complex, Razvan Mazilu este pionier al dansului contemporan in România. Dansator, coregraf, regizor, abordeaza o gama larga de genuri artistice: de la dans la teatru, de la clasic la musical, de la cabaret la opera. In peste 25 de ani de cariera, Razvan Mazilu a fost o prezenta constanta pe scenele din tara si din strainatate, unde a castigat numeroase premii.
Scrisa de Sanda Visan, realizator si producator de televiziune, si aparuta in colectia Yorick Actual a editurii Nemira, cartea Razvan Mazilu. De la dans la musical permite intrarea in culisele lumii fascinante ale dansului si artei scenice.
„Lumea de fantasme ce salasluiesc in fiinta lui Razvan Mazilu este atat de bogata, incat poate da nastere oricand celor mai bogate fantezii, scenice sau nu. Personalitatea lui polimorfa se manifesta cel mai bine in fictiune, dar chiar si contactul cu realitatea inconjuratoare este intotdeauna unul mediat prin filtrul artistic.” (Sanda Visan)
Absolventa a Sectiei de critica a Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale“ din Bucuresti, Sanda Visan a obtinut in 2008, o diploma de doctor, in domeniul cinematografie si media, la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale“. Este realizator la Televiziunea Romana si a semnat numeroase contributii la reviste de specialitate, de teatru si film.
Va asteptam sa luati parte la un eveniment de exceptie, dedicat teatrului, dansului si muzicii.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634