Razvan Mazilu pune in scena la Ploiesti “Zaraza”! Ce spune cunoscutul coregraf despre spectacol! - VIDEO

18 Jan 2018 13:44
Teatrul „Toma Caragiu” va lansa in acest weekend cea mai recenta productie a Sectiei Teatrul de Revista Majestic: Zaraza, un spectacol de Razvan Mazilu, scenariul Daniel Chirila.
Regizorul si coregraful Razvan Mazilu, alaturi de realizatorii spectacolului si artistii din distributie, a sustinut astazi o conferinta in care a prezentat spectacolul la care deja s-au epuizat toate biletele atat pentru ianuarie cat si pentru februarie.
Avand ca pretext legenda nemuritoare a misterioasei Zaraza, spectacolul aduce in zilele noastre parfumul perioadei interbelice, in acordurile unor melodii de altadata, interpretate de Maria Tanase, Cristian Vasile, Zavaidoc sau Jean Moscopol.

Pionier al dansului contemporan în România, Răzvan Mazilu este un artist complex. Dansator, coregraf, regizor, Răzvan abordează o gamă largă de genuri artistice: de la dans la teatru, de la clasici la musical, de la cabaret la operă.
În peste 25 de ani de carieră, Răzvan Mazilu a fost foarte activ pe scenele din țară și din străinătate, în ultimii ani dedicându-se genului musical. Primul musical montat a fost Marlene la Teatrul Tehnis din Atena, Grecia, în 2005. Au urmat apoi The Full Monty la Teatrul Național din Timișoara, Cabaret și Cartea Junglei la Teatrul German de Stat din Timișoara, West Side Story - Manifestul unei generații la Teatrul Odeon și Mon Cabaret Noir la Teatrelli, în București, Femei în pragul unei crize de nervi la Teatrul Național din Târgu-Mureș, Fecioarele noastre grabnic ajutătoare la Teatrul Excelsior.

Încă de la începutul carierei, i-au fost acordate mai multe premii la nivel național și internațional, cele mai importante fiind Premiul UNITER, Medalia Ordinul Cultural în grad de Cavaler acordat de Președinția României, Premiul Operei din Paris la Concursul Internațional de dans de la Paris. În 2015, primește Premiul la categoria Teatru, acordat de Radio Romania Cultural, pentru valorizarea în dimensiune contemporană a musicalurilor Cabaret și West Side Story.

COMENTARII

64x64

Tanasescu Silvia Daniela

Felicitari intregului colectiv ptr acest spectacol!(Pretul biletului f.mic,mi se pare o jignire la adresa muncii acestor actori)

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365