Razvan Mazilu pune in scena la Ploiesti "Zaraza"! Ce spune cunoscutul coregraf despre spectacol! - VIDEO

18 Jan 2018 13:44
Teatrul "Toma Caragiu" va lansa in acest weekend cea mai recenta productie a Sectiei Teatrul de Revista Majestic: Zaraza, un spectacol de Razvan Mazilu, scenariul Daniel Chirila.
Regizorul si coregraful Razvan Mazilu, alaturi de realizatorii spectacolului si artistii din distributie, a sustinut astazi o conferinta in care a prezentat spectacolul la care deja s-au epuizat toate biletele atat pentru ianuarie cat si pentru februarie.
Avand ca pretext legenda nemuritoare a misterioasei Zaraza, spectacolul aduce in zilele noastre parfumul perioadei interbelice, in acordurile unor melodii de altadata, interpretate de Maria Tanase, Cristian Vasile, Zavaidoc sau Jean Moscopol.

Pionier al dansului contemporan în România, Răzvan Mazilu este un artist complex. Dansator, coregraf, regizor, Răzvan abordează o gamă largă de genuri artistice: de la dans la teatru, de la clasici la musical, de la cabaret la operă.
În peste 25 de ani de carieră, Răzvan Mazilu a fost foarte activ pe scenele din țară și din străinătate, în ultimii ani dedicându-se genului musical. Primul musical montat a fost Marlene la Teatrul Tehnis din Atena, Grecia, în 2005. Au urmat apoi The Full Monty la Teatrul Național din Timișoara, Cabaret și Cartea Junglei la Teatrul German de Stat din Timișoara, West Side Story - Manifestul unei generații la Teatrul Odeon și Mon Cabaret Noir la Teatrelli, în București, Femei în pragul unei crize de nervi la Teatrul Național din Târgu-Mureș, Fecioarele noastre grabnic ajutătoare la Teatrul Excelsior.

Încă de la începutul carierei, i-au fost acordate mai multe premii la nivel național și internațional, cele mai importante fiind Premiul UNITER, Medalia Ordinul Cultural în grad de Cavaler acordat de Președinția României, Premiul Operei din Paris la Concursul Internațional de dans de la Paris. În 2015, primește Premiul la categoria Teatru, acordat de Radio Romania Cultural, pentru valorizarea în dimensiune contemporană a musicalurilor Cabaret și West Side Story.

COMENTARII

64x64

Tanasescu Silvia Daniela

Felicitari intregului colectiv ptr acest spectacol!(Pretul biletului f.mic,mi se pare o jignire la adresa muncii acestor actori)

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677