Răzvan Mazilu vine la Ploiești! Cunoscutul balerin și coregraf va evoulua în Gala Dansului Contemporan, la Casa de Cultură a Sindicatelor

14 Nov 2017 18:48
Răzvan Mazilu vine la Ploiești! Cunoscutul balerin și coregraf va evoulua în Gala Dansului Contemporan, la Casa de Cultură a Sindicatelor

Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești va găzdui pe 23 noiembrie Gala Dansului Contemporan. Potrivit organizatorilor, dansul contemporan este un stil de dans puternic expresiv care îmbină elemente specifice din alte stiluri precum jazz-ul, baletul clasic și chiar step.
În spectacolul de la Ploiești îi veti putea urmări pe Răzvan Mazilu alături de Vanda Ștefănescu cu două duete celebre, din spectacolele „Un tango mas“, spectacol cu peste o sută de reprezentații și „Depeche Dance“ care a fost realizat ca omagiu adus trupei Depeche Mode.
Balerinii Operei Nationale Bucuresti, Valentin Stoica și Ross Freddie Ray au creat un moment unic de step.
Si pentru ca dansul contemporan are menirea de a transmite emoții prin mișcare, Valentin Stoica și Vanda Ștefănescu vor dansa despre iubire. „Să mai iubești“ este o lucrare romantică despre pierderea și recăpătarea iubirii.

Acestea sunt cateva din momentele pe care le veți putea urmări în data de 23 noiembrie pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiești.

Invitati: Razvan Mazilu, Vanda Stefanescu, Valentin Stoica, Ross Freddie Ray, Daniel Alexandru Dragomir, Andreea Valean, Denisa Anastasiu, Carla Waltner.
Gala Dansului Contemporan va începe la ora 19.00. Biletele sunt de două catgorii, la 35 și 65 de lei. Detalii pe www.ccsploiesti.ro/dans

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895