Reacția liderului PNL Prahova, după plecarea lui Andrei Volosevici

22 Sep 2016 12:27
Reacția liderului PNL Prahova, după plecarea lui Andrei Volosevici
Printr-o postare pe rețeaua de socializare, Iulian Dumitrescu, liderul PNL Prahova susține că "Andrei pleacă din partid în contextul discuțiilor privind aplicarea de către PNL a criteriilor de integritate la întocmirea listelor pentru alegerile parlamentare".
Mesajul postat de Iulian Dumitrescu pe Facebook: "Vreau să îi asigur pe ploieșteni că primarul liberal Adrian Dobre și organizația municipală a PNL vor pune în practică tot ce au promis la alegerile din vara acestui an, inclusiv proiectele susținute și de fostul nostru coleg, Andrei Volosevici. Andrei pleacă din partid în contextul discuțiilor privind aplicarea de către PNL a criteriilor de integritate la întocmirea listelor pentru alegerile parlamentare. Într-un moment în care românii doresc schimbarea profundă a clasei politice, PNL și-a asumat o serie de criterii și principii pentru selecția candidaților. În rezumat, este vorba de reprezentativitate, profesionalism și integritate. Mergând mai departe de Codul de integritate de partid, PNL suține și un Cod de integritate pentru funcțiile publice, un cod general, care să se refere la toate funcțiile publice " elective sau numite, locale sau naționale. Revenind la PNL Prahova, mă bucur că pot să spun asta, suntem în continuare o organizație puternică, o echipă de câștigători în care își găsesc loc toți cei ce vor și pot să schimbe în bine viața prahovenilor"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari! Nu stiam ca exista așa ceva in comună. Respect domnule Marian Stan pe care va stiu de ,, domnul invatator " si domnule Ioan Sorin Petre
Sincere felicitări domnului PRIMAR si a echipei sale!!!
L-am întâlnit și eu azi, și nu amenința pe nimeni, era destul de pașnic. Mi-a făcut impresia ca se joaca. Nu făcea obiectul unui anunț la 112
Baiatul era sarac si lucra pentru Catalin Marin zis Lupu.Avea o familie numeroasa si trebuia sa isi intretina fratii
Mi-am petrecut copilăria pe Str Badea Cartan din Câmpina. Acest nume îmi amintește de lucruri minunate pe care nu le voi m-ai trăi niciodată! Dumnezeu să-l odihnească în pace pe acest înaintaș al românilor!
Curs valutar
EUR Euro 4.9481 0.0008
USD Dolarul SUA 4.2275 0.0276
GBP Lira sterlina 5.7761 -0.0119
CHF Francul elvetian 4.5341 0.0032
XAU Gramul de aur 239.0731 0.4705