Reacția liderului PNL Prahova, după plecarea lui Andrei Volosevici

22 Sep 2016 12:27
Reacția liderului PNL Prahova, după plecarea lui Andrei Volosevici
Printr-o postare pe rețeaua de socializare, Iulian Dumitrescu, liderul PNL Prahova susține că "Andrei pleacă din partid în contextul discuțiilor privind aplicarea de către PNL a criteriilor de integritate la întocmirea listelor pentru alegerile parlamentare".
Mesajul postat de Iulian Dumitrescu pe Facebook: "Vreau să îi asigur pe ploieșteni că primarul liberal Adrian Dobre și organizația municipală a PNL vor pune în practică tot ce au promis la alegerile din vara acestui an, inclusiv proiectele susținute și de fostul nostru coleg, Andrei Volosevici. Andrei pleacă din partid în contextul discuțiilor privind aplicarea de către PNL a criteriilor de integritate la întocmirea listelor pentru alegerile parlamentare. Într-un moment în care românii doresc schimbarea profundă a clasei politice, PNL și-a asumat o serie de criterii și principii pentru selecția candidaților. În rezumat, este vorba de reprezentativitate, profesionalism și integritate. Mergând mai departe de Codul de integritate de partid, PNL suține și un Cod de integritate pentru funcțiile publice, un cod general, care să se refere la toate funcțiile publice " elective sau numite, locale sau naționale. Revenind la PNL Prahova, mă bucur că pot să spun asta, suntem în continuare o organizație puternică, o echipă de câștigători în care își găsesc loc toți cei ce vor și pot să schimbe în bine viața prahovenilor"

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677