Reacția tatălui Biancăi când a aflat de relația ei cu Mutu

26 Feb 2015 19:17
Reacția tatălui Biancăi când a aflat de relația ei cu Mutu
"M-am iubit cu Mutu un an", a recunoscut Bianca Drăgușanu. Știrea a aruncat showbiz-ul în aer, pentru că roșcata a reușit să păstreze secretul sub lacăte grele, încă din 2009, când l-a cunoscut pe fotbalist. Nici măcar părinții ei din provincie nu au știut de faptul că fata lor a fost amanta "Briliantului", dar, cu toate acestea, acum tatăl îi ia apărarea.

Constrânsă de situația din ultima perioadă, Bianca Drăgușanu s-a hotărât să pună capăt tuturor zvonurilor legate de relația sexuală cu fotbalistul Adrian Murtu. Diva și-a făcut spovedania printr-un interviu acordat revistei Ciao!, în care recunoaște negru pe alb, cu mesaje doveditoare, că s-a iubit cu piteșteanul pe vremea când ea era asistentă în emisiunea "Un show păcătos", de la Antena 1, în 2009. Deși Adrian era căsătorit cu Consuelo, tată a două fetițe, starea lui civilă nu a incomodat-o pe Bianca. "Am fost iubita lui Mutu un an și jumătate, când era însurat. Consuelo nu exista pentru mine și Adi", a spus pe șleau sexoasa roșcată. Faptul că Bianca a fost amanta celebrului sportiv nu l-a deranjat nici pe tatăl ei. Jimmy Drăgușanu i-a luat apărarea fiicei.
"Nu știam treaba asta și nici nu mă interesază dacă a fost cu Mutu. Și dacă-mi spunea, ce se rezolva? Copiii nu mai ascultă de părinți, iar în ziua de azi nu e nimic deplasat să ai o relație extraconjugală. Erau pe vremuri prejudecăți, acum fiecare face ce vrea, iubești pe cine îți place că viața e scurtă. Cât despre această poveste, eu întreb: «Cum să intri în căsnicia cuiva dacă nu îți este permis?! Dacă bați la ușă și nu ți se deschide, nu poți intra!». Așa că în cazul acesta nu mi se pare dezonorant să fii amanta cuiva", a declarat Jimmy Drăgușanu pentru Click!
citeste mai multe pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-reactia-tatalui-biancai-cand-aflat-de-relatia-ei-cu-mutu-cum-sa-intri

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677