Recensământul General Agricol se desfășoară în această perioada și în Filipeștii de Pădure. Ce trebuie să știe respondenții

03 Jun 2021 10:55
Recensământul General Agricol se desfășoară în această perioada și în Filipeștii de Pădure. Ce trebuie să știe respondenții
Primăria comunei Filipestii de Padure desfășoară în perioada pana pe 31 iulie Recensământul General Agricol. Actiunea este organizată în parteneriat cu Institutul Național de Statistiscă, Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale, Ministerul Afacerilor Interne și structurile teritoriale subordonate acestora. Potrivit reprezentantilor Primăriei Filipeștii de Pădure, recensământul agricol se desfășoara prin interviu față în față cu capul/ șeful exploatației agricole cu și fără personalitate juridică, după caz, sau cu altă persoană din cadrul acesteia, care poate furniza informațiile solicitate, prin intermediul unui chestionar electronic instalat pe un echipament informatic portabil (tabletă).
Datele si informațiile sunt colectate de la UTILIZATORII suprafețelor agricole și/sau DETINATORII de efective de animale. Datele sunt colectate la nivelul întregii exploatații agricole, indiferent în câte locații utilizează suprafețele agricole sau dețin efective de animale.
Recensământul va evidenția schimbările intervenite de la Recensământul General Agricol 2010, iar rezultatele trebuie să răspundă, atât cerințele europene pentru respectarea criteriilor de comparabilitate internațională, cât și cerințelor naționale, asigurând informații care vor fi utilizate de catre decidenții politici, cercetători, fermieri, și publicul larg, pentru a înțelege mai bine starea și structura sectorului agricol și impactul agriculturii asupra mediului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677