Regulament nou de gospodarire, adoptat la Rîfov

26 Mar 2018 21:24
Regulament nou de gospodarire, adoptat la Rîfov
În ultima ședință de consiliul local, la Rîfov a fost adoptat un nou regulament privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea comunei, precum si constatatrea si sanctionarea faptelor ce constituie contraventii. Practic, spune administratia, s-au adoptat cateva reguli de bun simt si s-au actualizat cuantumul amenzilor.
La articolul sase al actului, se arata " Consiliul Local al comunei Rifov stabileste si sanctioneaza contraventii in urmatoarele domenii: salubritate; intretinerea parcurilor si spatiilor verzi, a spatiilor si locurilor de joaca pentru copii; amenajarea bazelor si obiectivelor sportive aflate in administrarea lor; intretinerea strazilor si trotuarelor, a scolilor si a altor institutiide educatie si cultura; intretinerea cladirilor, imprejmuirilor si altor constructii sau depozitarea si colectarea gunoaielor si a resturilor menajere.
De exemplu, pentru neintretinerea fatadelor de la magazine, chioscuri sau tonete, prin lucrari de reparatii, zugravire sau vopsire, amenda este intre 500-1000 lei pentru persoane fizice sau intre 1000-1500 lei, pentru persoanele juridice. Nepastrarea in buna stare de folosinta a bancilor, cosurilor de gunoi, indicatoarelor,panourilorde afisaj, cabinelor telefonice, locurilor de joaca pentru copii,santurilor, precum si a altor dotari de mobilier rural se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 200 si 1000 lei, pentru persoanele fizice.COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092