Regulament nou de gospodarire, adoptat la Rîfov

26 Mar 2018 21:24
Regulament nou de gospodarire, adoptat la Rîfov
În ultima ședință de consiliul local, la Rîfov a fost adoptat un nou regulament privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea comunei, precum si constatatrea si sanctionarea faptelor ce constituie contraventii. Practic, spune administratia, s-au adoptat cateva reguli de bun simt si s-au actualizat cuantumul amenzilor.
La articolul sase al actului, se arata " Consiliul Local al comunei Rifov stabileste si sanctioneaza contraventii in urmatoarele domenii: salubritate; intretinerea parcurilor si spatiilor verzi, a spatiilor si locurilor de joaca pentru copii; amenajarea bazelor si obiectivelor sportive aflate in administrarea lor; intretinerea strazilor si trotuarelor, a scolilor si a altor institutiide educatie si cultura; intretinerea cladirilor, imprejmuirilor si altor constructii sau depozitarea si colectarea gunoaielor si a resturilor menajere.
De exemplu, pentru neintretinerea fatadelor de la magazine, chioscuri sau tonete, prin lucrari de reparatii, zugravire sau vopsire, amenda este intre 500-1000 lei pentru persoane fizice sau intre 1000-1500 lei, pentru persoanele juridice. Nepastrarea in buna stare de folosinta a bancilor, cosurilor de gunoi, indicatoarelor,panourilorde afisaj, cabinelor telefonice, locurilor de joaca pentru copii,santurilor, precum si a altor dotari de mobilier rural se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 200 si 1000 lei, pentru persoanele fizice.COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434