Reguli de acces in Tribunalul Prahova! Celor care vor sa intre in institutie li se ia temperatura!

21 May 2020 15:28
Reguli de acces in Tribunalul Prahova! Celor care vor sa intre in institutie li se ia temperatura!
Comunicat de presa Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Tribunalului Prahova: Prin Ordinul nr. 8/20.05.2020 al Președintelui Tribunalului Prahova au fost completate prevederile art. VI „Reguli de acces, circulaţie şi conduită a publicului în instanţă“ din Ordinul nr.7 din data de 14 mai 2020 al Preşedintelui Tribunalului Prahova, cu următoarele dispoziţii:
​1.Accesul şi staţionarea justiţiabililor şi/sau reprezentanţilor acestora şi a celorlalţi participanţi la proces în incinta instanţei, în sălile de judecată, sau în compartimentele care desfăşoară program cu publicul, cât şi în spaţiile de acces la acestea (holuri de acces) se realizează cu sprijinul jandarmilor care asigură paza instituţiei şi este permis doar pentru timpul strict necesar desfășurării activității specifice şi numai cu respectarea următoarelor reguli, respectiv:
​a1. Numai după termometrizarea, la intrarea în instituţie. Termometrizarea se va realiza cu sprijinul jandarmilor care asigură paza instituţiei.
​a2. Se interzice accesul justiţiabililor şi/sau reprezentanţilor şi a celorlalţi participanţi la proces care la termometrizarea la intrarea în instituţie au o temperatură mai mare de 37,30C .
a. Completarea, pe proprie răspundere, a chestionarului din Anexa nr.II la Ordinul 7/14.05.2020 al Preşedintelui Tribunalului Prahova.
a.1.Se interzice accesul justiţiabililor şi/sau reprezentanţilor şi a celorlalţi participanţi la proces care declară, pe propria răspundere, efectivelor de jandarmi care asigură paza, că în ultimele 21 zile au călătorit în zonele de risc menţionate de Departamentul de Situaţii de Urgenţă , au intrat în contact cu persoane confirmate sau suspecte de infectare cu virusul COVID - 19, s-a luat faţă de acestea măsura izolării la domiciliu sau de carantinare, au răspuns afirmativ la oricare din întrebările cuprinse în chestionarul din Anexa nr.1I la prezentul ordin sau care la termometrizarea la intrarea în instituţie au o temperatură mai mare de 37,30C .
11. Justiţiabilii şi/sau reprezentanţii precum şi ceilalţi participanţi la proces care se află în situaţiiile de la punctul a 2 sau a.1. din prezentul articol, cărora nu li se permite accesul în instituţie, vor putea completa modelul de cerere –tip, pentru care nu este permis accesul în instituţie -în scopul prevenirii infectării şi răspândirii cu virusul COVID-19, existent la jandarmii care asigură paza instanţei, cerere tip care va fi ANEXA A II la prezentul Ordin.”
Persoana responsabilă din cadrul detaşamentului de pază va transmite de îndată cererea - tip completată de persoana căreia nu i s-a permis accesul în instanţă, preşedintelui de complet, pentru a dispune.
12. În situaţiiile de la punctul a2 sau a.1. din prezentul articol, respectiv, atunci când refuză primirea unei persoane ce prezintă simptome de infectare cu SARS-Cov-2, persoana responsabilă din cadrul detaşamentului de pază completează procesul–verbal- aflat în ANEXA B II la prezentul ordin şi înştiinţează, de îndată, preşedintele completului de judecată după caz şi vicepreşedintele coordonator al Comitetului de Securitate şi sănătate în muncă constituit la nivelul Tribunalului Prahova, pentru a fi dispuse măsurile administrative sau judiciare necesare.
13. Procesele-verbale menţionate la punctul 12 precum şi chestionarele prevăzute la punctul a din prezentul articol vor fi predate, în plic închis, persoanei responsabile din cadrul Comitetului de Sănătate şi securitate în muncă constituit la nivelul Tribunalului Prahova cel mai târziu în dimineaţa următoare zilei pentru care au fost întocmite/completate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342