Reparații capitale la mobilierul de joacă din curtea Grădiniței Potigrafu

09 Oct 2017 10:15
Mobilierul de joacă din curtea grădiniței Potigrafu din localitatea prahoveană Gorgota a intrat în reparații capitale. Unitatea de învățământ se află în administrarea Primăriei Comunei Gorgota. Reprezentanții primăriei susțin că lucrările de reamanajare a spațiului de joacă destinat copiilor grădiniței Potigrafu sunt practic o continuare a lucrărilor de modernizare a spațiului destinat celor 2 unităti de invătmânt, învecinate, Grădinița și Școala, începute prin înlocuirea pe laturile de Nord și Vest a gardului vechi, lucrări care fac parte dintr-un program ambițios gândit de edilii comunei Gorgota, ce va culmina cu începerea construcției noii școli din Potigrafu și transformarea grădiniței de aici, din grădiniță cu program normal în grădiniță cu program prelungit, în cursul anului următor.
“Chiar dacă, cel mai probabil într-un viitor nu foarte îndepărtat, spațiul de joacă va fi dotat cu mobilier nou și adecvat pe grupe de vârstă, am decis să reparăm cu personalul din Primărie băncile, leagănele, foișorul, să facem operațiuni de vopsire a mobilierului și să verificăm integritatea structurală a acestuia”, a ținut să precizeze primarul comunei Gorgota, Dumitru Ionuț Nicolae.

Sursa foto: facebook Primaria Gorgota

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237