Replica lui Traian Basescu la atacurile lui Victor Ponta privind autostrada Comarnic-Brașov

20 Jan 2019 10:27
" Înțeleg că "neputinciosul guraliv" Victor Viorel Ponta, doctor plagiator, a glăsuit că cel care l-a împiedicat să facă autostrada Comarnic " Brașov ar fi fost Băsescu.
Păi, să vedem. În 2000, când am plecat de la Ministerul Transporturilor, am lăsat la 4 benzi traseul de la București până la Comarnic, iar tronsonul Comarnic " Brașov reabilitat, adică drumul consolidat și la pante extins la trei benzi.
Oare pricepe "neputinciosul guraliv"? În anul 2000, București " Comarnic avea patru benzi (scria pe semnalizări rutiere "aici sunt banii dumneavoastră"), iar Comarnic - Brașov era reabilitat. Pentru atât au fost bani la acea vreme, cînd nimeni nu ne înghesuia cu bani nerambusabili de la UE.
Mai mult, când "neputinciosul guraliv" devenea premier, în mai 2012, guvernul Boc a lăsat terminată autostrada București " Ploiești.
În aceste condiții, "neputinciosul guraliv" și "plagiator glorios", pe numele său de scenă Victor Viorel Ponta, nu a fost capabil să construiască nici măcar un metru de drum la 4 benzi dincolo de Comarnic, deși a fost premier din aprilie 2012 până în noiembrie 2015.
A mințit oamenii că mărește acciza la combustibil ca să construiască autostrăzi, și-a pus panarama de prieten, pe numele lui Dan Șova, ministru peste autostrăzi și se angajau amândoi să doarmă în cort prin munți până la terminarea autostrăzii Comarnic " Brașov.
Și, când colo ce să vezi. "Neputinciosul guraliv" a băgat banii din acciza suplimentară la combustibil în buzunarul clientelei PSD și a pierdut și cofinanțarea de la BEI + BERD.
Și, uite așa "neputinciosul guraliv" a reușit marea performanță să nu facă în mandatul lui "glorios" nici măcar un metru de drum la patru benzi de la Comarnic spre Brașov.
Iar, dacă cineva l-a blocat pe Ponta să construiască autostrada Comarnic " Brașov, acel cineva se numește "incompetența proprie". Sau poate spune "neputinciosul guraliv", dacă tot are chef de vorbă, de ce au retras BEI și BERD finanțarea pentru autostrada Comarnic "Brașov", a scris Traian Basescu pe Facebook.
Potrivit adevarul.ro, Fostul premier Victor Ponta susține că Darius Vâlcov, consilier personal al prim-ministrului, ar fi promis unei firme din China contractul pentru autostrada Comarnic-Brașov și că Vâlcov "este deja privit ca cel care împarte contractele în România", Ponta susținînd de asemenea că fostul șef al DNA Laura Codruța Kovesi e "vinovată personal" pentru eșecul construirii autostrăzii Comarnic-Brașov, iar fostul președinte Traian Băsescu a folosit DNA pentru a bloca acest proiect.

Citeste mai mult: adev.ro/plla47

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677