Replica PSD și ALDE la scrisoarea deschisă a primarului Ploieștiului

22 Jul 2017 13:21
Replica PSD și ALDE la scrisoarea deschisă a primarului Ploieștiului
"Domnul așa-zis edil al municipiului Ploiești își exersează stilul epistolar, cu mare stângăcie, pe pagina oficială a instituției pe care o reprezintă, plângându-și de milă că nu a fost capabil să obțină fonduri prin PNDL.
Ca de obicei, singurul primar din țară care evită să semneze orice act oficial aruncă pisica peste gardul altcuiva. De data aceasta, peste cel al viceprimarului George Pană, reproșându-i, din câte, cu greu, reușim să descifrăm, … apartenența la A.L.D.E., partid "vinovat", la rându-i, de a se afla, alături de P.S.D., la guvernare.
Ca orice școlar leneș și alintat, prins cu tema nefăcută, domnul Dobre este și pârâcios! Și chiar îi cere Organizației Județene a A.L.D.E., nici mai mult- nici mai puțin, decât să îi retragă sprijinul politic viceprimarului Pană și să îl înlocuiască!
Să recapitulăm:
Domnul Dobre, întâi STĂTĂTORUL (la propriu) dintre ploieșteni, a terminat ce avea de făcut ca primar și a trecut la organizarea… A.L.D.E.!
Să fim serioși!
Unicul vinovat pentru situația regretabilă în care se găsește municipiul este chiar dumnealui!
Nu apartenența sa la P.N.L. a fost motivul pentru care Ploieștiul nu a primit bani, ci propria INCOMPETENȚĂ!
Dovada?
Primarii liberali din Prahova, ca și sutele de primari liberali din țară, care au primit alocări substanțiale din partea guvernului P.S.D.- A.L.D.E..
Așadar, cel care ar trebui sa plece sunteți chiar dumneavoastră, domnule primar!
Și orice comentariu în plus este de prisos!".

vezi aici scrisoarea deschisa a primarului Ploiestiului: http://prahova-news.ro/stire/scrisoare-deschisa-adrian-dobre-ploiestiului-i-s-a-facut-o-profunda-nedreptate-de-catre-guvernul-mihai-tudose-1425

foto: StiripeSurse

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677