Reprezentanții Ministerului Sănătății, în control la Spitalul Județean Ploiești/Unitatea mobilă nu e funcțională din lipsă de personal

14 Oct 2020 12:49
Reprezentanții Ministerului Sănătății, în control la Spitalul Județean Ploiești/Unitatea mobilă nu e funcțională din lipsă de personal
Reprezentanții Ministerului Sănătății au ajuns, în urmă cu puțin timp, în control la Spitalul Județean Ploiești unde unitatea mobilă de terapie intensivă nu e funcțională din lipsă de personal. În trecut, au fost probleme la sistemul de climatizare. Problemele acestea au fost rezolvate.
Aseară, în cadrul unei conferințe de presă, secretarul de Stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a cerut solutionarea acestei probleme in cel mai scurt timp.
“Astazi, l-am rugat pe domnul prefect sa cheme pe toti factorii responsabili, sa aiba o discutie cu ei, astfel incat sa fie operationalizata terapia intensiva mobila in cel mai scurt timp.(...) Asteptam raspunsul din judet, daca mai au nevoie de ceva, dar ne asteptam de la ei, cum au facut Pitestiul si a gasit solutii inclusiv in interiorul judetului, sa gaseasca si ei solutii in interiorul judetului si in interiorul spitalului, prin reprogramari, prin managementul cazurilor, cand ai foarte multe cazuri, reprogramezi anumite cazuri care nu sunt urgente, si atunci poti sa asiguri personalul”, a adaugat Raed Arafat.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063