Restart pentru echipa de baschet seniori a CSM Ploieşti/Programul echipei de baschet a CSM Ploieşti în sezonul regulat al Ligii I

20 Oct 2017 10:30
Restart pentru echipa de baschet seniori a CSM Ploieşti/Programul echipei de baschet a CSM Ploieşti în sezonul regulat al Ligii I
După un an de pauză, echipa de baschet seniori a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti îşi reia activitatea în această toamnă! Decizia a fost luată în şedinţa Comitetului de Coordonare al clubului, desfăşurată la finalul săptămânii trecute, noul proiect având în vedere o echipă de seniori ce va combate în eşalonul secund al baschetului românesc, Liga I, şi iniţierea unui plan de atragere a copiilor prin înfiinţarea unor grupe de copii şi juniori, începând cu vârsta de 8-10 ani. Detaliile legate de sectorul juvenil vor fi stabilite în perioada imediat următoare.
Proiectul va fi coordonat de Cătălin Burlacu, cel care a lucrat în ultimele zile la finalizarea structurii echipei de seniori, reuşind să-i atragă alături de el pe foştii lui colegi de la CSU Asesoft Ploieşti: Levente Szijarto (12 titluri de campion naţional), Adi Tudor (7) şi Angel Santana (1). Jucători care nu au nevoie de prea multe prezentări, totalul de 20 titluri de campioni, la care se adaugă cele 11 ale lui Burlacu, vorbind despre calitatea experimentaţilor sportivi. Cătălin va ajuta echipa şi din teren, lotul urmând să se bazeze, pe lângă cei patru, pe un alt baschetbalist cu experienţa Asesoft în spate, Vlad Dogaru (6 titluri de campion), dar şi pe majoritatea jucătorilor care au evoluat în sezonul trecut la „U18”.
Staff-ul tehnic va fi format din Ionuţ Ivan şi Cătălin Burlacu, iar Robert Munteanu va fi preparator fizic. De partea organizatorică se va ocupa, din postura de scouter, Dacian Vanc.
Lotul echipei de baschet a CSM Ploieşti este următorul: Cătălin Burlacu, Levente Szijarto, Adrian Tudor, Angel Santana, Horia Scărlătescu, Teodor Bărbuceanu, Antonio Crăciun, Mircea Topologeanu, Călin Dumitru, Danilo Stanoilovici, Alin Carabulea, Mihnea Vrabie, Teodor Mistodinis, Sebastian Manu, Cornel Tăicuţu, Claudiu Lungu, Vlad Dragomir şi Vlad Dogaru.
Debutul e mâine, cu CSO Voluntari!
Echipa de baschet a CSM Ploieşti a fost repartizată în Grupa 2 a Ligii I, alături de ACS U-BT 2 Cluj Napoca, ABC – CSU 2 Sibiu, CSO Voluntari, CSU Braşov şi ABC Mureş 2 Tg. Mureş, urmând să debuteze chiar mâine în campionat. Prima partidă este programată de la ora 14.30, în Sala Agronomia, din Capitală, în compania principalei pretendente la promovare din această grupă, CSO Voluntari, formaţie care l-a legitimat în această toamnă pe Virgil Căruţaşu.
Sistemul competiţional stabilit de Federaţia Română de Baschet pentru acest sezon al Ligii I propune patru serii a câte 6 sau 7 echipe, primele două cu drept de promovare din fiecare serie (formaţiile „satelit” nu au acest drept), urmând să meargă în faza semifinală. Aici, cele opt echipe vor juca din nou sistem campionat, „fiecare cu fiecare”, primele patru asigurându-şi prezenţa la turneul final, din care doar două merg în Liga Naţională.
Programul echipei de baschet a CSM Ploieşti în sezonul regulat al Ligii I este următorul:
TUR
Etapa 1 (21 octombrie): CSO Voluntari – CSM Ploieşti
Etapa 2 (29 octombrie): CSM Ploieşti – ABC Mureş 2 Tg. Mureş
Etapa 3 (5 noiembrie): CSM Ploieşti – ACS U-BT 2 Cluj Napoca
Etapa 4 (12 noiembrie): ABC-CSU 2 Sibiu – CSM Ploieşti
Etapa 5 (19 noiembrie): CSM Ploieşti – CSU Braşov
RETUR
Etapa 6 (26 noiembrie): CSM Ploieşti – CSO Voluntari
Etapa 7 (3 decembrie): ABC Mureş 2 Tg. Mureş – CSM Ploieşti
Etapa 8 (10 decembrie): ACS U-BT 2 Cluj Napoca – CSM Ploieşti
Etapa 9 (17 decembrie): CSM Ploieşti – ABC-CSU 2 Sibiu
Etapa 10 (22 decembrie): CSU Braşov – CSM Ploieşti

foto: CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176