Restart pentru echipa de baschet seniori a CSM Ploieşti/Programul echipei de baschet a CSM Ploieşti în sezonul regulat al Ligii I

20 Oct 2017 10:30
Restart pentru echipa de baschet seniori a CSM Ploieşti/Programul echipei de baschet a CSM Ploieşti în sezonul regulat al Ligii I
După un an de pauză, echipa de baschet seniori a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti îşi reia activitatea în această toamnă! Decizia a fost luată în şedinţa Comitetului de Coordonare al clubului, desfăşurată la finalul săptămânii trecute, noul proiect având în vedere o echipă de seniori ce va combate în eşalonul secund al baschetului românesc, Liga I, şi iniţierea unui plan de atragere a copiilor prin înfiinţarea unor grupe de copii şi juniori, începând cu vârsta de 8-10 ani. Detaliile legate de sectorul juvenil vor fi stabilite în perioada imediat următoare.
Proiectul va fi coordonat de Cătălin Burlacu, cel care a lucrat în ultimele zile la finalizarea structurii echipei de seniori, reuşind să-i atragă alături de el pe foştii lui colegi de la CSU Asesoft Ploieşti: Levente Szijarto (12 titluri de campion naţional), Adi Tudor (7) şi Angel Santana (1). Jucători care nu au nevoie de prea multe prezentări, totalul de 20 titluri de campioni, la care se adaugă cele 11 ale lui Burlacu, vorbind despre calitatea experimentaţilor sportivi. Cătălin va ajuta echipa şi din teren, lotul urmând să se bazeze, pe lângă cei patru, pe un alt baschetbalist cu experienţa Asesoft în spate, Vlad Dogaru (6 titluri de campion), dar şi pe majoritatea jucătorilor care au evoluat în sezonul trecut la „U18”.
Staff-ul tehnic va fi format din Ionuţ Ivan şi Cătălin Burlacu, iar Robert Munteanu va fi preparator fizic. De partea organizatorică se va ocupa, din postura de scouter, Dacian Vanc.
Lotul echipei de baschet a CSM Ploieşti este următorul: Cătălin Burlacu, Levente Szijarto, Adrian Tudor, Angel Santana, Horia Scărlătescu, Teodor Bărbuceanu, Antonio Crăciun, Mircea Topologeanu, Călin Dumitru, Danilo Stanoilovici, Alin Carabulea, Mihnea Vrabie, Teodor Mistodinis, Sebastian Manu, Cornel Tăicuţu, Claudiu Lungu, Vlad Dragomir şi Vlad Dogaru.
Debutul e mâine, cu CSO Voluntari!
Echipa de baschet a CSM Ploieşti a fost repartizată în Grupa 2 a Ligii I, alături de ACS U-BT 2 Cluj Napoca, ABC – CSU 2 Sibiu, CSO Voluntari, CSU Braşov şi ABC Mureş 2 Tg. Mureş, urmând să debuteze chiar mâine în campionat. Prima partidă este programată de la ora 14.30, în Sala Agronomia, din Capitală, în compania principalei pretendente la promovare din această grupă, CSO Voluntari, formaţie care l-a legitimat în această toamnă pe Virgil Căruţaşu.
Sistemul competiţional stabilit de Federaţia Română de Baschet pentru acest sezon al Ligii I propune patru serii a câte 6 sau 7 echipe, primele două cu drept de promovare din fiecare serie (formaţiile „satelit” nu au acest drept), urmând să meargă în faza semifinală. Aici, cele opt echipe vor juca din nou sistem campionat, „fiecare cu fiecare”, primele patru asigurându-şi prezenţa la turneul final, din care doar două merg în Liga Naţională.
Programul echipei de baschet a CSM Ploieşti în sezonul regulat al Ligii I este următorul:
TUR
Etapa 1 (21 octombrie): CSO Voluntari – CSM Ploieşti
Etapa 2 (29 octombrie): CSM Ploieşti – ABC Mureş 2 Tg. Mureş
Etapa 3 (5 noiembrie): CSM Ploieşti – ACS U-BT 2 Cluj Napoca
Etapa 4 (12 noiembrie): ABC-CSU 2 Sibiu – CSM Ploieşti
Etapa 5 (19 noiembrie): CSM Ploieşti – CSU Braşov
RETUR
Etapa 6 (26 noiembrie): CSM Ploieşti – CSO Voluntari
Etapa 7 (3 decembrie): ABC Mureş 2 Tg. Mureş – CSM Ploieşti
Etapa 8 (10 decembrie): ACS U-BT 2 Cluj Napoca – CSM Ploieşti
Etapa 9 (17 decembrie): CSM Ploieşti – ABC-CSU 2 Sibiu
Etapa 10 (22 decembrie): CSU Braşov – CSM Ploieşti

foto: CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0207 0.0021
GBP Lira sterlina 5.5103 0.0367
CHF Francul elvetian 4.5221 -0.0076
XAU Gramul de aur 239.7608 1.3858