Restart pentru echipa de baschet seniori a CSM Ploiești/Programul echipei de baschet a CSM Ploiești în sezonul regulat al Ligii I

20 Oct 2017 10:30
Restart pentru echipa de baschet seniori a CSM Ploiești/Programul echipei de baschet a CSM Ploiești în sezonul regulat al Ligii I
După un an de pauză, echipa de baschet seniori a Clubului Sportiv Municipal Ploiești își reia activitatea în această toamnă! Decizia a fost luată în ședința Comitetului de Coordonare al clubului, desfășurată la finalul săptămânii trecute, noul proiect având în vedere o echipă de seniori ce va combate în eșalonul secund al baschetului românesc, Liga I, și inițierea unui plan de atragere a copiilor prin înființarea unor grupe de copii și juniori, începând cu vârsta de 8-10 ani. Detaliile legate de sectorul juvenil vor fi stabilite în perioada imediat următoare.
Proiectul va fi coordonat de Cătălin Burlacu, cel care a lucrat în ultimele zile la finalizarea structurii echipei de seniori, reușind să-i atragă alături de el pe foștii lui colegi de la CSU Asesoft Ploiești: Levente Szijarto (12 titluri de campion național), Adi Tudor (7) și Angel Santana (1). Jucători care nu au nevoie de prea multe prezentări, totalul de 20 titluri de campioni, la care se adaugă cele 11 ale lui Burlacu, vorbind despre calitatea experimentaților sportivi. Cătălin va ajuta echipa și din teren, lotul urmând să se bazeze, pe lângă cei patru, pe un alt baschetbalist cu experiența Asesoft în spate, Vlad Dogaru (6 titluri de campion), dar și pe majoritatea jucătorilor care au evoluat în sezonul trecut la "U18".
Staff-ul tehnic va fi format din Ionuț Ivan și Cătălin Burlacu, iar Robert Munteanu va fi preparator fizic. De partea organizatorică se va ocupa, din postura de scouter, Dacian Vanc.
Lotul echipei de baschet a CSM Ploiești este următorul: Cătălin Burlacu, Levente Szijarto, Adrian Tudor, Angel Santana, Horia Scărlătescu, Teodor Bărbuceanu, Antonio Crăciun, Mircea Topologeanu, Călin Dumitru, Danilo Stanoilovici, Alin Carabulea, Mihnea Vrabie, Teodor Mistodinis, Sebastian Manu, Cornel Tăicuțu, Claudiu Lungu, Vlad Dragomir și Vlad Dogaru.
Debutul e mâine, cu CSO Voluntari!
Echipa de baschet a CSM Ploiești a fost repartizată în Grupa 2 a Ligii I, alături de ACS U-BT 2 Cluj Napoca, ABC " CSU 2 Sibiu, CSO Voluntari, CSU Brașov și ABC Mureș 2 Tg. Mureș, urmând să debuteze chiar mâine în campionat. Prima partidă este programată de la ora 14.30, în Sala Agronomia, din Capitală, în compania principalei pretendente la promovare din această grupă, CSO Voluntari, formație care l-a legitimat în această toamnă pe Virgil Căruțașu.
Sistemul competițional stabilit de Federația Română de Baschet pentru acest sezon al Ligii I propune patru serii a câte 6 sau 7 echipe, primele două cu drept de promovare din fiecare serie (formațiile "satelit" nu au acest drept), urmând să meargă în faza semifinală. Aici, cele opt echipe vor juca din nou sistem campionat, "fiecare cu fiecare", primele patru asigurându-și prezența la turneul final, din care doar două merg în Liga Națională.
Programul echipei de baschet a CSM Ploiești în sezonul regulat al Ligii I este următorul:
TUR
Etapa 1 (21 octombrie): CSO Voluntari " CSM Ploiești
Etapa 2 (29 octombrie): CSM Ploiești " ABC Mureș 2 Tg. Mureș
Etapa 3 (5 noiembrie): CSM Ploiești " ACS U-BT 2 Cluj Napoca
Etapa 4 (12 noiembrie): ABC-CSU 2 Sibiu " CSM Ploiești
Etapa 5 (19 noiembrie): CSM Ploiești " CSU Brașov
RETUR
Etapa 6 (26 noiembrie): CSM Ploiești " CSO Voluntari
Etapa 7 (3 decembrie): ABC Mureș 2 Tg. Mureș " CSM Ploiești
Etapa 8 (10 decembrie): ACS U-BT 2 Cluj Napoca " CSM Ploiești
Etapa 9 (17 decembrie): CSM Ploiești " ABC-CSU 2 Sibiu
Etapa 10 (22 decembrie): CSU Brașov " CSM Ploiești

foto: CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677