Restart pentru echipa de baschet seniori a CSM Ploieşti/Programul echipei de baschet a CSM Ploieşti în sezonul regulat al Ligii I

18 Jul 2018 02:24
Restart pentru echipa de baschet seniori a CSM Ploieşti/Programul echipei de baschet a CSM Ploieşti în sezonul regulat al Ligii I
După un an de pauză, echipa de baschet seniori a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti îşi reia activitatea în această toamnă! Decizia a fost luată în şedinţa Comitetului de Coordonare al clubului, desfăşurată la finalul săptămânii trecute, noul proiect având în vedere o echipă de seniori ce va combate în eşalonul secund al baschetului românesc, Liga I, şi iniţierea unui plan de atragere a copiilor prin înfiinţarea unor grupe de copii şi juniori, începând cu vârsta de 8-10 ani. Detaliile legate de sectorul juvenil vor fi stabilite în perioada imediat următoare.
Proiectul va fi coordonat de Cătălin Burlacu, cel care a lucrat în ultimele zile la finalizarea structurii echipei de seniori, reuşind să-i atragă alături de el pe foştii lui colegi de la CSU Asesoft Ploieşti: Levente Szijarto (12 titluri de campion naţional), Adi Tudor (7) şi Angel Santana (1). Jucători care nu au nevoie de prea multe prezentări, totalul de 20 titluri de campioni, la care se adaugă cele 11 ale lui Burlacu, vorbind despre calitatea experimentaţilor sportivi. Cătălin va ajuta echipa şi din teren, lotul urmând să se bazeze, pe lângă cei patru, pe un alt baschetbalist cu experienţa Asesoft în spate, Vlad Dogaru (6 titluri de campion), dar şi pe majoritatea jucătorilor care au evoluat în sezonul trecut la „U18”.
Staff-ul tehnic va fi format din Ionuţ Ivan şi Cătălin Burlacu, iar Robert Munteanu va fi preparator fizic. De partea organizatorică se va ocupa, din postura de scouter, Dacian Vanc.
Lotul echipei de baschet a CSM Ploieşti este următorul: Cătălin Burlacu, Levente Szijarto, Adrian Tudor, Angel Santana, Horia Scărlătescu, Teodor Bărbuceanu, Antonio Crăciun, Mircea Topologeanu, Călin Dumitru, Danilo Stanoilovici, Alin Carabulea, Mihnea Vrabie, Teodor Mistodinis, Sebastian Manu, Cornel Tăicuţu, Claudiu Lungu, Vlad Dragomir şi Vlad Dogaru.
Debutul e mâine, cu CSO Voluntari!
Echipa de baschet a CSM Ploieşti a fost repartizată în Grupa 2 a Ligii I, alături de ACS U-BT 2 Cluj Napoca, ABC – CSU 2 Sibiu, CSO Voluntari, CSU Braşov şi ABC Mureş 2 Tg. Mureş, urmând să debuteze chiar mâine în campionat. Prima partidă este programată de la ora 14.30, în Sala Agronomia, din Capitală, în compania principalei pretendente la promovare din această grupă, CSO Voluntari, formaţie care l-a legitimat în această toamnă pe Virgil Căruţaşu.
Sistemul competiţional stabilit de Federaţia Română de Baschet pentru acest sezon al Ligii I propune patru serii a câte 6 sau 7 echipe, primele două cu drept de promovare din fiecare serie (formaţiile „satelit” nu au acest drept), urmând să meargă în faza semifinală. Aici, cele opt echipe vor juca din nou sistem campionat, „fiecare cu fiecare”, primele patru asigurându-şi prezenţa la turneul final, din care doar două merg în Liga Naţională.
Programul echipei de baschet a CSM Ploieşti în sezonul regulat al Ligii I este următorul:
TUR
Etapa 1 (21 octombrie): CSO Voluntari – CSM Ploieşti
Etapa 2 (29 octombrie): CSM Ploieşti – ABC Mureş 2 Tg. Mureş
Etapa 3 (5 noiembrie): CSM Ploieşti – ACS U-BT 2 Cluj Napoca
Etapa 4 (12 noiembrie): ABC-CSU 2 Sibiu – CSM Ploieşti
Etapa 5 (19 noiembrie): CSM Ploieşti – CSU Braşov
RETUR
Etapa 6 (26 noiembrie): CSM Ploieşti – CSO Voluntari
Etapa 7 (3 decembrie): ABC Mureş 2 Tg. Mureş – CSM Ploieşti
Etapa 8 (10 decembrie): ACS U-BT 2 Cluj Napoca – CSM Ploieşti
Etapa 9 (17 decembrie): CSM Ploieşti – ABC-CSU 2 Sibiu
Etapa 10 (22 decembrie): CSU Braşov – CSM Ploieşti

foto: CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
In judetul Olt se vor face angajari din sursa externa?,cand vor incepe inscrierile?
Cand se vor deschide baile Valea Stelii din Baicoi?
Pai daca o dau scumpa, la hala 14 ron kg , unde o vand cu 8 ron asa as cumpara
Buna ziua un numar de teléfon sa por sa fac o comanda multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.6610 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0043 0.0010
GBP Lira sterlina 5.2661 0.0035
CHF Francul elvetian 4.0324 -0.0016
XAU Gramul de aur 160.7603 -0.2709