Restricții de circulație, din cauza unor lucrari la trecerile la nivel cu calea ferată

05 Oct 2017 14:07
Restricții de circulație, din cauza unor lucrari la trecerile la nivel cu calea ferată
Compania Națională de Căi Ferate CFR SĂ vă informează că în perioada 9 — 18 octombrie 2017, traficul rutier pe DN 1D, în zona km 40+350, va fi închis pentru lucrări de refacere a trecerii la nivel cu calea ferată de la km 67+508, linia CF București Nord — Urziceni și km 51+480, linia CF Ploiești Sud — Urziceni (localitatea Bărbulești).

Lucrările au termen de execuție 10 zile, perioadă în care circulația se va închide total pe DN 1D km 40+350, iar traficul rutier, între Urziceni și Mizil, se va desfășura deviat pe rutele:

DN2 (Coșereni — sens giratoriu provizoriu) — DJ 201A — DJ 101 — DN 1D — cu noduri în localitățile Coșereni — Moldoveni — Jilavele

DN 1D — DJ 101 — DJ 201A — DN2 (Coșereni — sens giratoriu provizoriu) cu noduri în localitățile Jilavele—Moldoveni — Coșereni

Rugăm conducătorii auto să respecte restricțiile instituite, semnalizarea rutieră temporară, precum și indicațiile agenților de poliție. Toate aceste măsuri au drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în traficul rutier în perioada de desfășurare a lucrărilor.

Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA — companie care administrează infrastructura feroviară publică — desfășoară o activitate de interes public și contribuie la libera circulație a persoanelor, mărfurilor și a bunurilor în interiorul țării și peste graniță, în condiții ecologice, eficiente și de siguranță.

Serviciul Comunicare Mass-Media

Foto cu carcater ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365