Reuniune cu două curse semiclasice, duminică, pe Hipodromul Ploiești!

05 Jul 2018 16:06
Reuniune cu două curse semiclasice, duminică, pe Hipodromul Ploiești!
Duminică, 8 iulie, începând cu ora 10.30, Hipodromul Ploiești va găzdui o nouă reuniune hipică oficială organizată de Clubul Sportiv Municipal Ploiești. Vor fi, de data aceasta, doar întreceri oficiale de trap, punctate însă și de alte momente spectaculoase pregătite de organizatori: demonstrații de sărituri peste obstacole și, pentru cei mici, prilejul de a fi plimbați de poneiul Calypso, în zona special amenajată în zona tribunelor, evenimente posibile datorită partenerilor de la Domeniul Cailor.

Față de programul obișnuit, noutatea va consta în faptul că vor fi două curse de trap semiclasice, pe lângă Premiul de Vară, ce se va desfășura conform programului competițional stabilit încă de la începutul anului, organizatorii reușind să reprogrameze Premiul Debutanților, cursă amânată la data de 10 iunie, din cauza lipsei numărului necesar de cai cu vârsta de doi ani, calificați.
Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu mașina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră pentru fiecare autoturism.
foto CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677