Rezultate actiune rutiera in Prahova

16 May 2019 10:52
Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a organizat în ziua de 15.05.2019, o acțiune cu efective mărite în Municipiului Câmpina și în comunele limitrofe: Florești, Filipeștii de Pădure, Bănești, Urleta, Brebu, Telega și Lunca Mare, pentru disciplinarea conducătorilor auto și reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere.

În urma acțiunii, care s-a derulat în intervalul orar 16.00 – 19.00, au fost controlate 164 de autovehicule, au fost testați cu aparatul etilotest 44 de conducători auto și au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale.
Astfel, 2 amenzi au fost aplicate în urma depistării, cu aparatul radar TruCam, a conducătorilor care nu respectă regimul legal de viteză și 5 pentru abaterile bicicliștilor. Între aceștia din urmă, un bărbat a fost sancționat pentru faptul că se deplasau cu bicicleta, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat).
Au mai fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea culorii roșie a semaforului, lipsa actelor și nepurtarea centurii de siguranță.

De asemenea, au fost reținute 3 certificate de înmatriculare și un permis de conducere, precum și 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Prin prisma rezultatelor obținute, acțiunile de acest gen vor continua pentru prevenirea evenimentelor negative. (Comunicat de presa IJP Prahova)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134