Rezultate control al Politiei în zona Halelor Centrale Ploiești

23 May 2020 10:13
Rezultate control al Politiei în zona Halelor Centrale Ploiești
Politistii ploiesteni au efectuat ieri o acțiune în zona Halelor Centrale pentru a vedea cum se respecta măsurile dispuse ca urmare a instituirii stării de alertă la nivel național, dar și pentru a asigura climatul de ordine publică.
Potrivit IJP Prahova, in cadrul activității au fost legitimate 175 de persoane și au fost verificate 23 de autovehicule, fiind aplicate 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 23.000 de lei. Totodată au fost confiscate mai multe bunuri, precum 4000 de țigarete, articole vestimentare, legume și fructe, flori.

Foto ilustrativ wikipedia.org

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342