Rezultate Cupa Prahovei, la gimnastica - VIDEO/GALERIE FOTO

21 Apr 2018 17:24
Gimnastele Clubului Sportiv Petrolul Ploiesti s-au intrecut in aceste zile la "Cupa Prahovei". Vorbim despre o competitie de verificare inaintea Campionatului National de Gimnastica pentru Junioare care va avea loc anul acesta la Ploiesti, in perioada 24 " 26 mai. Inainte mai sunt programate inca doua concursuri de verificare si anume Cupa "Nadia Comaneci" la Onesti, in perioada 24-26 aprilie si Cupa "Andreea Raducanu" la Barlad, in perioada 4-6 mai.
"Cupa Prahovei" s-a desfasurat in Sala de Gimnastica "Leana Sima" din Ploiesti. Desi au fost vizibil emotionate, concurentele s-au descurcat bine la toate cele cinci probe: sol, sarituri, barna, paralele si chinga. Astfel, clasamentele, in urma competitiei, arata in felul urmator:

Junioare 3 nivel 1 individual compus:
Locul 1 - Marcu Gabriela
Locul 2 - Rusina Elisa
Locul 3 - Uta Maria

Junioare 3 nivel 2 la individual compus:
Locul 1 - Bratu Stefania
Locul 2 - Stoica Daria
Locul 3 - Năstase Andreea

Nivel 3 individual compus:
Locul 1 - Matei Mara
Locul 2 - Samson Mădălina
Locul 3 - Matei Roberta

Fetele au fost antrenate de Costache Livia (video), Olaru Doina, Ungureanu Corina, Rădulescu Camelia si Tavaru Gabriela.

In prezent, la Clubul Sportiv Petrolul Ploiesti evolueaza 9 junioare nivelul 1, 6 junioare 3 nivelul 2, 6 juniaore 3 nivel 2 si 5 junioare 2 nivel 3. Pe langa ele, mai sunt si 10 fetite avansate si la initiere aproximativ 100 de copii. Pentru parintii interesati, este bine de stiut ca isi pot inscrie copiii la gimnastica in orice perioada a anului.

COMENTARII

64x64

Militaru Raluca Denisa

La câți ani poți sa te înscrii la gimnastică Eu am 11 ani Pot sa ma înscriu

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677