Rezultate parțiale: candidatul PNL Mircea Corbu a câștigat Primăria Bușteni

28 Sep 2020 09:07
Rezultate parțiale: candidatul PNL Mircea Corbu a câștigat Primăria Bușteni
Potrivit rezultatelor parțiale, candidatul PNL Mircea Corbu a câștigat Primăria Bușteni.
”Uniți, am câștigat! Da! Votul vostru, al fiecăruia dintre voi este dovada că ne dorim același lucru: schimbarea orașului nostru, evoluția și dezvoltarea spre normalitatea care ne-a fost refuzată și ascunsă atâția ani. Da! Votul vostru este o responsabilitate uriașă pe care mi-o asum din inimă și din suflet, pentru că știu că însumează speranțele și visurile noastre! Uniți, am reușit! Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut pe acest drum, tuturor celor care mi-au insuflat energia și puterea de a continua această luptă! Doresc să îi felicit și pe contracandidații mei, care și-au dorit, sincer, o schimbare a valorilor în Bușteni! Le apreciez efortul și lupta, iar ca nou primar al orașului vreau să le transmit că sunt deschis spre comunicare și cooperare - totul pentru creșterea normală a Bușteniului! Dumnezeu să ne ocrotească pe toți, pe acest drum, pe care am pornit împreună! De mâine, ne vedem la Primărie”, a transmis Mircea Corbu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237