Rezultate parțiale: candidatul PNL Mircea Corbu a câștigat Primăria Bușteni

28 Sep 2020 09:07
Rezultate parțiale: candidatul PNL Mircea Corbu a câștigat Primăria Bușteni
Potrivit rezultatelor parțiale, candidatul PNL Mircea Corbu a câștigat Primăria Bușteni.
"Uniți, am câștigat! Da! Votul vostru, al fiecăruia dintre voi este dovada că ne dorim același lucru: schimbarea orașului nostru, evoluția și dezvoltarea spre normalitatea care ne-a fost refuzată și ascunsă atâția ani. Da! Votul vostru este o responsabilitate uriașă pe care mi-o asum din inimă și din suflet, pentru că știu că însumează speranțele și visurile noastre! Uniți, am reușit! Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut pe acest drum, tuturor celor care mi-au insuflat energia și puterea de a continua această luptă! Doresc să îi felicit și pe contracandidații mei, care și-au dorit, sincer, o schimbare a valorilor în Bușteni! Le apreciez efortul și lupta, iar ca nou primar al orașului vreau să le transmit că sunt deschis spre comunicare și cooperare - totul pentru creșterea normală a Bușteniului! Dumnezeu să ne ocrotească pe toți, pe acest drum, pe care am pornit împreună! De mâine, ne vedem la Primărie", a transmis Mircea Corbu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677