Rezultate remarcabile obtinute de sinaieni la Campionatul Național de sanie

08 Jan 2019 15:16
Mai multi sportivi de la CSS Sinaia, disciplina sanie, s-au intorc cu nenumarate medalii de la Campionatul Național de sanie desfasurat, pe echipe sau simplu, in Innsbruck, Austria, in perioada 17-23.12.2018.
Antrenorul elevilor de la Clubului Sportiv Scolar al C.M.C. este Victor Ifrim.
Printre reusite: la sanie dublu, locul întâi, echipaj Pop Vlad la Campionatul Național sanie dublu juniori IIB, Tudorache Valentin - locul II la Campionatul Național sanie simplu masculin junior IIB, echipaj Chiriță Bogdan - locul întâi - Campionatul Național sanie dublu juniori IIB, Vasile Andreea, locul trei la Campionat național sanie simplu feminin juniori I, Chiriță Bogdan locul trei la simplu, Echipa CSS Sinaia locul doi Campionatul Național sanie echipe juniori I si Și locul trei la Campionatul Național de sanie pe echipe junior IIA.
foto FACEBOOK

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7315 0.0000
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2727 0.0000
CHF Francul elvetian 4.2800 0.0000
XAU Gramul de aur 194.9091 0.0000