"RIDENDO DICERE VERUM" - Salon de umor la Muzeul Memorial "Cezar Petrescu"

23 Jun 2017 13:22
"RIDENDO DICERE VERUM" - Salon de umor la Muzeul Memorial "Cezar Petrescu"
Muzeul Memorial "Cezar Petrescu" din Bușteni, str.Tudor Vladimirescu, nr. 2, secție a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova,
organizează în perioada 30 iunie - 1 iulie 2017, Salonul de Umor "RIDENDO DICERE
VERUM". Inițiat în anul 1996, Salonul s-a bucurat,încă de la prima ediție, atât de
sprijinul Uniunii Epigramiștilor din România,cât și al Primăriei Orașului Bușteni.
De-a lungul celor 21 de ediții, epigramiști și caricaturiști din România și din
Republica Moldova, au făcut deliciul publicului în dueluri de idei transpuse în
epigrame, trimițând săgeți ironice în versuri, cu talentul literar caracteristic,
între ei, cât și la adresa personalităților din viața socială, economică și politică.
Cea de-a XXII-a ediție se deschide vineri, 30 iunie 2017,ora 16.00 și va cuprinde
lansări de carte, expoziții de caricaturi, precum și tradiționalul duel al
epigramiștilor, urmat de festivitatea de premiere.

Sursa foto: tai-tai.net

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895