Romania Broadway 2015

16 Feb 2015 20:14
Romania Broadway 2015
O delegație a Județului Prahova formată din Mircea Cosma " președinte, Rodica Paraschiv " prefect și Ludmila Sfîrloagă " consilier județean a participat la sediul Ministerului Afacerilor Externe la o întâlnire având ca scop reprezentarea Prahovei și a României la ,,Festivalul Romania Broadway 2015".La întâlnire au participat din partea MAE: Sorin Moise - secretar general, Pandelea Pelmuș " secretar general adjunct, Geta Medeleanu " director relația SUA Canada, Mirela Grecu " director al Direcției Diplomație Publică , Culturală și Stiințifică, din partea Institutului Cultural Român, Liviu Jicman " vicepreședinte, precum și profesorul universitar doctor, Radu Baltășiu " director al Direcției Românii de Pretutindeni.
În cadrul acestei întâlniri s-a convenit ca întregul program, activitățile care se vor desfășura, materialele care vor fi prezentate la acțiune vor fi stabilite de comun acord în cadrul unei ședinte care va avea loc marți 24 februarie 2015.
Institutul Cultural Român a confirmat implicarea totală în această acțiune, inclusiv din punct de vedere financiar. Reamintim că ,,Festivalul Romania Broadway" se află la a XVI-a ediție, Județul Prahova fiind în acest an partener exclusiv.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil deosebit cu părinți deosebiți, mult succes în viitor
Felicitări și mult succes!
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9209 0.0012
USD Dolarul SUA 4.1443 -0.0181
GBP Lira sterlina 5.7815 0.0048
CHF Francul elvetian 4.5608 0.0070
XAU Gramul de aur 242.5914 1.7239