Rosal nu mai colectează deșeurile din Ploiești si din alte 33 de localități prahovene! Vezi aici motivul!

05 Jun 2017 19:59
​Începând de astăzi, 05.06.2017, SC Rosal Grup SA se află în imposibilitatea de a colecta deseurile menajere din localitatile ce fac parte din zonele 2 si 6, pe care le deservește, inclusiv municipiul Ploiești, conform contractului 1792/ 13.09.2016 incheiat cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara ’’Parteneriatul pentru Managementul Deseurilor Prahova’’.
Măsura ne este impusă ca urmare a faptului că SC Vitalia Servicii pentru Mediu " Tratarea Deseurilor SRL , proprietarul singurei rampe ecologice la care suntem obligați prin contract să transportam spre depozitare deșeurile menajere, nu mai permite accesul mașinilor Rosal fără asumarea prin contract a platii contravalorii "taxei de mediu", care potrivit OUG nr. 196/2005revine proprietarilor/administratorilor de depozite si nuoperatorilor de salubritate. Subliniem faptul că începând cu luna ianuarie 2017 și până la finalul lunii mai 2017, SC Rosal GrupSA plateste din resurse financiare proprii contravaloarea acestei taxe. Acest efort facut de subscrisa in scopul indeplinirii obligatiilor contractuale fata de cetateni nu mai poate fi sustinutdin resurse proprii si in locul celui obligat prin lege.
Prin refuzul societatii Vitalia de a mai primi mașinile noastre in incinta rampei ecologice Boldesti Scaeni, fără asumarea platii contravalorii taxei de mediu, activitatea societatii noastre este pur și simplu blocată.
Compania noastră a notificat această stare de fapt tuturor institutiilor responsabile, așteptănd de la aceștia implicareapentru identificarea soluției legale și corecte pentru rezolvareasituatiei create.
Ne cerem scuze utilizatorilor și partenerilor noștri și îirugăm să înțeleagă faptul că până la reglementarea situației,Rosal se afla in incapacitatea de a-si onora obligațiilecontractuale.
Sursa: Comunicat Rosal

COMENTARII

64x64

vali grigorescu

Si pana la 1 ianuarie 2017 ,ROSAL cum a incasat TAXA RAMPA +TAXA GUNOI , ca doar ptr TAXA RAMPA neam trezit ca este bagata in FACTURA fara ca populatia sa fie de acord si sa semneze contract . Asa maine -poimaine ROSAL ne executa silit ca nu platim te miri ce baga ei in factura

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677