S-a furat balustrada unui pod rutier de pe DN1. Suspect este un localnic de 60 de ani

18 Oct 2017 15:02
S-a furat balustrada unui pod rutier de pe DN1. Suspect este un localnic de 60 de ani
La data de 16 octombrie, în jurul orei 23.00, polițiștii Secției Rurale nr. 9 Puchenii Mari au fost sesizați despre faptul că pe podul rutier de pe D.N.1 ce traversează râul Prahova, pe sensul de mers București către Ploiești, lipsește o parte din balustrada de protecție.


Polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, au fost efectuate lucrări la podul rutier în cauză (în urma producerii unui accident), constând în înlocuirea stâlpilor de susținere ai balustradelor, fapt pentru care s-a impus demontarea și depozitarea acestora pe terenul din apropiere.
S-a constatat faptul că au fost sustrase patru tronsoane de balustradă, iar în urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un localnic, în vârstă de 60 de ani.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bunul sustras fiind predat lucrătorilor de la Secția Drumuri Naționale Ploiești.

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000