S-a semnat contractul pentru proiectul “Eficientizare Energetică Școala Gimnazială George Coșbuc” din Ploiesti, finantat din fonduri europene

15 May 2019 16:29
S-a semnat contractul pentru proiectul “Eficientizare Energetică Școala Gimnazială George Coșbuc” din Ploiesti, finantat din fonduri europene
Comunicat PrimariaPliuesti: Primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, a semnat, astăzi, contractul de finanțare pentru proiectul “Eficientizare Energetică Școala Gimnazială George Coșbuc” în cadrul unei întâlniri oficiale pe care a avut-o la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, din Călărași.
Proiectul ,,Eficientizare Energetică Școala Gimnazială George Coșbuc” va avea finanțare prin Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 3.1, Operațiunea B, nr. apelului de proiecte POR/97/3/1.

Obiectivul general al proiectului este reducerea emisiilor de carbon prin eficientizarea energetica a clădirii publice in care funcționează clădirea cu funcțiunea spațiu de învățământ C1. Valoarea totală a proiectului este de 1.773.694,57 lei din care cheltuieli totale nerambursabile vor fi în sumă de 1.669.570,59 lei.

Astfel, prin implementarea acestui proiect cu finanțare europeană de către administrația publică ploieșteană, unitatea școlară amintită va fi modernizată și va beneficia de creșterea eficientei energetice a clădirii, prin reabilitarea termica si implementarea unui iluminat eficient energetic, scăderea consumului energetic primar prin utilizarea resurselor de energie regenerabila - pompa de căldură și panouri fotovoltaice, diminuarea costurilor de utilizare a infrastructurii prin reabilitarea termica si reducerea consumului energetic, precum și de adaptarea infrastructurii la normele privind accesibilitatea infrastructurii pentru persoanele cu handicap.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7315 0.0000
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2727 0.0000
CHF Francul elvetian 4.2800 0.0000
XAU Gramul de aur 194.9091 0.0000