Sa trecem Prutul, actiune a elevilor si profesorilor din Magurele si alte localitati prahovene

23 Jan 2018 20:58
Sa trecem Prutul, actiune a elevilor si profesorilor din Magurele si alte localitati prahovene
Actiune a elevilor si dascalilor din Magurele. Pe 24 ianuarie 2018, "trecem Prutul, pentru ca impreuna cu fratii nostri de la Gura Galbenei, sa COMEMORAM 159 DE ANI de la Mica Unire!", scrie pe Facebook directorul Scolii din Magurele, Claudia Iliescu.
O delegatie, formata din cadre didactice din Prahova (Magurele, Valenii de Munte, Gornet, Cerasu, Posesti, Zamfira, Lipanesti, Gura Vitioarei, Maneciu, Posesti, Batrani, Podenii Noi, Manesti) si elevi, a plecat in Republica Moldova.
"Animati de idealul unității naționale transpus în faptă de înaintașii noștri în anul de grație 1918, prin făurirea României întregite si atașați principiilor de solidaritate și unitate românească in colaborare cu Primaria Magurele isi aduc un prim omagiu al UNIRII la statuia lui A.I. Cuza de la Gura Galbenei – Republica Moldova, infratita cu localitatea Magurele – Prahova!", scriu organizatorii.
Foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434