Sa trecem Prutul, actiune a elevilor si profesorilor din Magurele si alte localitati prahovene

23 Jan 2018 20:58
Sa trecem Prutul, actiune a elevilor si profesorilor din Magurele si alte localitati prahovene
Actiune a elevilor si dascalilor din Magurele. Pe 24 ianuarie 2018, "trecem Prutul, pentru ca impreuna cu fratii nostri de la Gura Galbenei, sa COMEMORAM 159 DE ANI de la Mica Unire!", scrie pe Facebook directorul Scolii din Magurele, Claudia Iliescu.
O delegatie, formata din cadre didactice din Prahova (Magurele, Valenii de Munte, Gornet, Cerasu, Posesti, Zamfira, Lipanesti, Gura Vitioarei, Maneciu, Posesti, Batrani, Podenii Noi, Manesti) si elevi, a plecat in Republica Moldova.
"Animati de idealul unității naționale transpus în faptă de înaintașii noștri în anul de grație 1918, prin făurirea României întregite si atașați principiilor de solidaritate și unitate românească in colaborare cu Primaria Magurele isi aduc un prim omagiu al UNIRII la statuia lui A.I. Cuza de la Gura Galbenei – Republica Moldova, infratita cu localitatea Magurele – Prahova!", scriu organizatorii.
Foto: Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8742 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0186 -0.0219
GBP Lira sterlina 5.4736 0.0040
CHF Francul elvetian 4.5297 -0.0032
XAU Gramul de aur 238.3750 0.1548