Salvamont Busteni: recomandam amanarea turelor montane pana cand vremea o va permite

11 Jan 2019 15:45
Salvamont Busteni: recomandam amanarea turelor montane pana cand vremea o va permite
Salvamontistii din Busteni tras un semnal de alarma pentru amatorii de drumetii montane. Oamenii muntelui anunta ca in Bucegi este risc maxim de avalansa.
"Ninsorile din ultimele 24 de ore au facut ca stratul nou de zapada sa masoare in unele zone, peste 50 cm. Ceata si vizibilitatea redusa la ~25 m. complica si mai mult situatia. Pentru acest week-end, recomandam amanarea turelor montane pana cand vremea o va permite", anunta Salvamont Busteni.
foto Salvamont Busteni

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7223 -0.0010
USD Dolarul SUA 4.1455 -0.0340
GBP Lira sterlina 5.2846 -0.0082
CHF Francul elvetian 4.2507 -0.0015
XAU Gramul de aur 187.3571 0.7947