Sâmbătă, la debutul sezonului 2019, se anunță spectacol pe Hipodromul Ploiești!

12 Apr 2019 09:06
Sâmbătă, la debutul sezonului 2019, se anunță spectacol pe Hipodromul Ploiești!
Sezonul hipic 2019 se deschide, sâmbătă, pe Hipodromul Ploiești, cu o reuniune atractivă, în care organizatorii și-au propus să le ofere iubitorilor turfului un spectacol complet, cu patru curse de trap, două de galop și, bonus, o demonstrație de dresaj împărțită în două "episoade". În plus, posibilitatea de a paria pe două dintre cursele de trap ale reuniunii, concretizată după semnarea parteneriatului cu Casa de pariuri Fortuna, va spori, cu siguranță, interesul și atractivitatea întrecerilor de pe hipodrom.

Reuniunea de sâmbătă va fi deschisă, la ora 10.30, de cursa de trap dotată cu Premiul Atena, după care va urma, la 10.45, primul număr de dresură oferit de experimentatul Filimon Iordache, un cascador cu prezențe în peste 100 de filme românești și internaționale, colaborator al cunoscuților Florin Piersic, Sergiu Nicolaescu, Amza Pelea, Gheorghe Dinică, Jean Claude van Damme sau Steven Seagal, dar și câștigător al multor premii la Festivaluri de Circ din toată lumea.

Puțin după ora 11.00, va avea loc prima cursă de trap listată la pariuri, Premiul Amigo " Fortuna silver, având la start zece cai ce se vor lupta pentru premiile totale de 2500 de lei puse la bătaie. La 11.20 se va da startul primei curse de galop de la Hipodromul Ploiești în 2019, Premiul Arabian Horse Spirit Heritage, organizată de Asociația Română a Calului Arab de Curse, după care ne vom întoarce la cursele de trap, odată cu Premiul Ager (ora 11.50). La ora 12.10, Filimon Iordache va reveni pe pista de galop pentru a prezenta un număr de dresură cu doi cai, pentru ca, la 12.30, să se deruleze main event-ul zilei: cursa semiclasică de trap Premiul Primăverii " Fortuna Gold, cu 11 cai la start și premii totale de 3200 lei.

Reuniunea va fi închisă, la ora 13.00, de cea de-a doua cursă de galop, Premiul Primăverii, organizată de Federația Hipică Română și având la start doar cai din rasa pur sânge englez.

Și în acest an, biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677