Sambata se intorc blocurile de marmura la Tabăra Națională de Sculptură Monumentală "România 100" de la Ploiesti

12 Oct 2018 15:25
Sambata se intorc blocurile de marmura la Tabăra Națională de Sculptură Monumentală "România 100" de la Ploiesti
Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură "Ion Luca Caragiale" a Municipiului Ploiești, în parteneriat cu U.A.P., Asociația 24pharte, Parcul Municipal Vest, T.C.E., S.G.U., Filarmonica "Paul Constantinescu", Teatrul "Toma Caragiu", organizează, în perioada 1-31 octombrie 2018, Tabăra Națională de Sculptură Monumentală "România 100"-Ploiești. Tabăra, desfășurată cu ocazia Centenarului Marii Uniri și având aceeași temă, are loc în Parcul Municipal Vest.
Artiștii prezenți la această tabără de sculptură sunt :

- Dan Daniel
- Maxim Dumitraș
- Alfred Dumitriu
- Bogdan Severin Hojbotă
- Petre Virgiliu Mogoșanu
- Eugen Petri
- Ion Zderciuc

Vă invităm sâmbătă, 13 octombrie 2018, ora 09.00, în Parcul Municipal Vest, în apropierea serei, pentru a urmări operațiunea de întoarcere a blocurilor de marmură. Aceasta se va realiza cu ajutorul unei automacarale de minimum 40 de tone.
Vă rugăm să păstrați distanța minimă necesară față de macara și de blocurile de marmură, pentru a evita un posibil accident.
​Operațiunea poate fi filmată. Vă reamintim că, pe toată perioada de lucru, sculptorii pot fi urmăriți de către iubitorii de artă și pot fi realizate materiale audio, video.
​Pentru informații suplimentare, vă punem la dispoziție adresa de e-mail comunicare@casadecultura.ro.

Sursa foto: facebook Donald Constantin

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677